Kbb25 siyahinciii En son kaçıncı haftada gitmiştiniz ikiz olduklarını öğrenmeden önce birde ikiz olduklarını bilmediğiniz zamandan ultrason varsa yükleyebilirmisiniz
Kbb25 Betulnnmz Evet az önce oturduğum yerden eğildim gene unutuyorum sürekli eğiliyorum inşallah bişey olmaz yani iş yerinde bi yandan aklım bebıste olsada henüz karnım olmadıgı ıcın unutuyorum hamıle oldugumu eğiliyorum
Kbb25 siyahinciii Aa yan yana diğer tarafa doğrumu yani daha şimdiki ultrasonunuzdan var mı fotoğraf peki tek yumurta ıkızı sızınde yanı
siyahinciii Kbb25 wala bilmiyorum yan yanalar tek bebek gibi görünüyor dedi 13. Haftada ikiz dedi sürpriz yumurta oldu bize
Kbb25 siyahinciii Evet aynı kesedelerse tek yumurta ikizi oluyolar perinatolojiye gittinizmi tek plesantanmı besleniyolar falan onları öğrenin mutlaka
siyahinciii Kbb25 plesanta iki tane dedi doktor perinatolojiye 23 nde gideceğim yapışık ikiz filansa diye doktor biraz geçsin öyle git dedi
Aleysa Ekizleri saxlamaqda çetindirr Allah olmayan her kese nesib etsin mende birinci defe 14 haftalik var idi ama 2 side duwtu eyer neslinizde yoxsa duwme ehtimali coxx
Kbb25 Aleysa Lütfen silermisiniz bunu bir sürü ikiz annesi bu yazdıklarınızı okuyor onlara moral vermek lazım böyle konuşmak insanları daha çok endişelendiriyor
Kbb25 siyahinciii Evet ikiz gebelikte daha cok olabılıyormus cunku bulantı sağlıkla gelsinler bebıslerınız ınsallah🤲