gayecam Haftadayızzz ve uyku problemi yaşıyoruz🤦♀️ sağa dön,sola dön, tuvalete kalk, ufak sancılar girsin… sabahları hiçbir şey yok fakat gece olunca böyleyiz🤰🏻 sizde durumlar nasıl 🙄
CmreKsidar gayecam 36+3 uyku neydi nasıl birşeydi hatırlamıyorum ☺️ Çatı ağrısından yatakta dönememek bebeğin basının vajinaya baskısından dolayı yürüyememek yatsan yatamamak otursan oturamamak ☺️
AdinsMom gayecam 30+4 ayakları ağzımdan çıkacak sanırım 😂 ne tarafıma dönsem alttan üstten yandan başlıyo diskomuz
gayecam Seycankrckrks az önce yattığım yerden tuvalete kalktım geri geldim belki 3 dk falan geçmiştir bir daha tuvalete gittim eşim diyor ki e yeni gitmedin mi 😂😂 artık onu bile takip edemiyorum🤦♀️
gayecam CmreKsidar aynıyız gerçekten🤦♀️🤦♀️ şikayet etmek gibi istemiyorum ama penguen gibiyim artık 😂 bugün oturup ayaklarımı uzattığımda pijamamı toparlayamadım saatlerce kendime hem güldüm hem ağladım 🙄😂
Busel gayecam bizimde öyle 33teyiz valla 2 saat önce sanciyla korkuttu beni duş muş hak getire sokağa çıkıp yurudukte gecti çok şükür şimdide içimde tepiniyo😂
gayecam Busel beni duş biraz rahatlatıyor gibi oluyor ama üşüyorum sonra. Yani ev ne kadar sıcak olursa olsun böyle bi tansiyonum düşer gibi oluyor üşüme geliyor.
usenmedimyaptimbirvelet gayecam ahh canııım🥹🥹 o uykusuzluk hiçbir şeymiş benim bebe geceye alerjisi var dakika başı uyanıyor hamileyken bende o haftalarda sık uyanırdım ama yine de uyuyordum 😂 çok kıskanıyorum şu an uyuyanları keşke hepsi uyansa 🤪🤪🤪
gayecam usenmedimyaptimbirvelet ya aslında bu olaya biraz psikolojik mi acaba diyorum. Hani annelik duygusu son zamanlarda beyine işliyor olabilir mi ? Gündüzleri sancım da olsa uyuyabiliyorum ama geceleri uyuyamıyorum. Hani bebeklerde de geceye alerji var diyoruz ya 😂acaba anneliğe vücut hazırlanıyor mu psikolojik olarak
Busel gayecam bende tam tersi yaniyom yangın ayse gibi😂 bıraksalar çıplak durcam hemen yorgan altına gir duştan sonra o biraz rahatlatir
gayecam Busel artık hiçbir çözüm işlemiyor kuzum ben bunu anladım oturup bekleyeceğiz ki bakalım ne zaman gelecek gelmekte olan minnoşlarımız. Şuan yazarken sanki hissediyor gibi dans ediyor resmen 😂😂
Defneb 37.6 ben bayağı dayakçı bi kızım var, sağa dönüyorum yatak sallanıyo, sola dönüyorum aynı🥲🥲🥲kucağıma alayım bende cimcikliycem😈
gayecam Defneb kıyabilirsennnnnn😂😂 bazen kendi kendime onunla konuşuyorum annecim neden böyle yapıyorsun diye paaaat tekmeyi yiyorum 🤦♀️
1prensannesii_ gayecam 36+0 olduk aynı sorunlar bizde de var tuvaletim gelecek diye evden çıkmak istemiyorum 😂
gayecam 1prensannesii_ ben artık gelme ihtimalini düşünmüyorum çünkü geliyor 😂😂 gündüzleri gelmez ama gece tam uykuya dalarken gelir 🤦♀️
Yesraan Eymencan47 sen benden öncesi ama ayy midem yanıyor uyku yok ayaklarım ağrıyor belim kasiklarim