-_Esra_- mylittlebabym Saçma sapan şeylerden eliyorlar Ben de arkamdaki duvarın rengini bilmediğim için elenmiştim hfhgdgh meğer önümdeki duvarla aynı renkmiş dedim böyle sorduğuna göre kesin arkada farklı bir renk var
Dilaraa23 Findukli_Lokum çok zor bir durum yaşıyorum şuanda bebeğim doğabilir her an, doğum nasıl geçecek bu ağrılar ile bebeğim doğduğunda nasıl ilgileneceğim ayağa kalkamıyorum 😞 kafamda deli sorular.. Allah kimsenin başına vermesin umarım bir an önce düzelir, sizede çok geçmiş olsun 🙏
Findukli_Lokum @“Dilaraa23”#p26786441teşekkür ederim, çok iyi anlıyorum sizi, Allah’ım şifalar versin hemencicik iyileşip ayağa kalkarsanız inşallah 🤲🌸
cahillesohbetikestim mylittlebabym sabahtan beri Zeyno bana niye cevap vermedi diyorum bende yazmamışım ki 🤣 naptın kuzum yarın doğuruyor musun
mylittlebabym cahillesohbetikestim cahillesohbetikestim Allah’ın izniyle doguruyorum öğlene kurtulmuş olurum gazam mübarek olsun aşkım djdjdj
Sinemenem Dilaraa23 İlaç ve krem kullanmıştım birde soguk uygulama yapmıştım 1 aya yakın bi sürede geçmişti
Momsy410 Dilaraa23 aa cok gecmis olsun ne talihsizlik. Ilk defa duyuyorum boyle bir seyi. Umarim bebek gelmeden gecer tahmini zaman vermediler mi 1 hafta 1 ay?
Dilaraa23 Momsy410 çok teşekkür ederim 🌸 15 mart ile en geç 4 nisan arası beklenen doğum tarihim olduğu söylendi