Fatmagul_ysln Pamuk aayy demeyinnn öyle bizim doktor da yasakladı ben gizli yiyorum yoksa bazen benim tansiyonda oynuyor 😂 kaç ay kaldı size
cennetkuslarimhafsa Bence kesinlikle tüketmeyin bir daha çok tehlikeli, ben az pişmiş yumurtadan dolayı çok sorun yaşadım hamileligimde hiç o riske gerek yok. Sucuk salam sosis suşi az pişmiş et tavuk balık yumurta ağzınıza bile sürmeyin. Yaşayan bilir o stresi çok zor
Fatmagul_ysln cennetkuslarimhafsa çok haklısınız burcu hanımcığım söylediğiniz hiç bir ürünü tüketemiyorum maalesef. Midem çok kötü oluyor bugün de hamileliğimde ilk defa yedim ne zamandır rüyalarıma bile giriyordu pişmişini yiyeyim bari dedim ama bi baktım önerilmeyen ve yasak olan birşey çiğ zararlı olabilir ama ben özellikle pişmiş istedim onun hakkında birşey bulamadım burada sormak istedim 🥺
Fatmagul_ysln turkuaz_ firuz hanımcığım “sushico” restoranından yedim bende sizin gbi düşündüm sonuçta karides ve somon hızlı pişen bir ürün fakat somonu pürmüz ile pişirmişlerdi yedikten sonra aklıma geldi inanın. Bu arada isminizi çok beğendim 🥰
turkuaz_ Fatmagul_ysln teşekkür ederm canım ismim firuze bu arada 💓 valla benim canım çekse yerim yanı sonucta hergun suşi yemicem ben zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkcası afiyet şifa olsun sizede
Fatmagul_ysln Pamuk ayyy daha çok minnak Allah güzellikle sıkıntısız kucağınıza almayı nasip etsinn inşallah 🥰🥰🥰
Fatmagul_ysln turkuaz_ ay Firuze hanımcığım vallahi sizde benim kafadansınız bende öyle düşündüm aman bir kereden bişi olmaz diye ama google’a bi soruyorsun mübarek sushi yedim diye bi kanser demediği kaldı korktuk biz de yazdık buraya 🥲🥲
turkuaz_ Fatmagul_ysln googleye zaten tırnağım ağırıyor desen hemen şu tarafa mezar kazın içine girin diyor 😁😁
Aaaysee Konudan bağımsız ama konuşma tarzın çok tatlı geldi canım yüzümde tebessüm oluşturdun 😍🤍 korkma bu arada Allahın izniyle bir kereden bir şey olmaz stres daha çok etkiler
Fatmagul_ysln Aaaysee yaaaa çok tatlısınızzz 🥰🥰 şu hayatta insanları mutlu etmek ıladar güzel birşey yok ve sizi de böyle sebepsizce mutlu ettiysem ne kadar güzel 🥰🥰🥰 nasıl da içimi rahatlattınız 💜🙏🏻
Fatmagul_ysln turkuaz_ hahaha gerçekten öyle Firuze hanımcığım. Ama neyse ki endişe etmemem için güzel motive verdiniz kafam rahatladı sanki 🥰🥰🥰
Fatmagul_ysln Alif63 merhabalar, çok hassas olduğunuzu çok iyi anlıyorum ben de pişmiş olduğundan sorun olmayacağını düşündüm fakat ister istemez insan bi merak edip kurcalamak istiyor ve yazılanları okuyunca endişeye kapılabiliyorsunuz. İradeli olmanıza hayran kaldım ben de öyle olmak isterdim fakat 25 haftalığım ilk defa yedim inşallah birşey olmaz 🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Alif63 Fatmagul_ysln ilk defadan bişey olmaz diyemem çünkü bilemeuiz ama doktora sorarsan sana cevap verir umarım da bişey olmaz çiğ de yememişsin de bilemiyoruz ama ben korkudan yiyemiyorum o da eşim çok güzel köfte yoğurur😁 iradeli olmamin sebebi canım çekmedi çekseydi ben de çiğ köfte yerdim aşermek nasil bişey hepimiz biliriz🙂
mayaden Fatmagul_ysln Allahın izniyle bir şey olmaz zaten bir defa yemişsiniz, bence çoğu yasaklı ürün sıklıkla tüketilirsw sorun olur o yüzden içinizi ferah tutun, bende ciğer yedim kokoreç yedim 24 haftalığına bizde su ana dek bir sıkıntı olmadi şükür bu arada susi çok severim ama hamilelikte hiç canım istemedi 😁
Fatmagul_ysln mayaden böyle söylenilince o kadar rahatlıyorum ki çok teşekkür ederim 🥰🥰 parazit oluşturur mu acaba diye korkmuyor değilim hafif çiğ gibiydi bu yüzden çok endişe ettim 🥲 benim hamilelik biraz garip rüyalarıma bile sushi giriyor 😂aynı haftalardayız bu arada 🥰🥰🥰