MeltemKartal22 hastaneye gittiğimde sabah 5:30 du saat ve burcu hanım nöbetçiydi ilk müdahaleyi o yaptı . Burcu hanım ın muayene ücretini ödedik ama daha sonra gidip buna itiraz ettik takipli hasta olduğumuz için ücreti geri aldık. Burcu hanım yatış verdi ve açılmam yeni başladığı için sümeyye hanım 3 saat sonra gelecek onunla devam edersiniz dedi o süre zarfında gereken desteği ben vereceğim dedi . Zaten açılma hemendevam eden bişey olmadığı için sümeyye hanım gelene kadar bekledik egzersiz falan yaptım .mesai saati 8:30 da başlıyor sümeyye hanım geldi görüştük ve devam ettik . Doğum ücreti içinde her şey mevcut ekstra bir sorun çıkmadığı sürece sende yada bebekte tek ücret ödeniyor . Kanlar alındı, malzemeler verildi , doğum gerçekleşti , doğum sonrası bebeğe iki tane aşı yapıldı, bebeğin çocuk doktoru ve çocuk cerrahi bölümüne ilk randevusu verildi ve ücretsiz denildi. Zaten o ikisine de ilk bir hafta içinde gidip kontrol ettiriyorsunuz bebeği biz ettirdik bile . Annenin doğumdan sonra ilk muayenesi ücretsiz ayın 10 unda falan gideceğim ona da . Topuk kanı ve bebeğin işitme testi gibi testleri yapıldı bunlaron hepsi doğum ücretine dahildi. Zaten hastaneden çıkarken epikriz raporu be detaylı fatura istedim hepsi yazıyordu . Kullandıkları eldivenlere kadar herşeyi faturaya yazıyorlar . Odaya hiçbir şey yapmıyorlar siz kendiniz yapabilirsiniz hiçbir şeyde ikram etmiyorlar sadece yemekleriniz redakatçi yemeği veriliyor bir refakatçi ve baba yanınızda kalabiliyor. Fazlası kalsa da çok sorun etmiyorlar çünkü doğumdan sonra rutin kontroller serumlar iğneler için odaya geliyorlar onun haricinde kimse gelip kontrol etmiyor odayı . Yemekleri gayet lezzetli ve çeşitliydi beğendim .