Busbuscee edacaaa şoktayım dengem şaşmış gibi komik bir durum birde böyle hissetmek gülüyorum kendime 😂😂😂 inşallah kısa sürede toparlarım güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun rabbim sizleri de kolaylıkla kavuştursun yavrularınıza 🙏
mimarsub Busbuscee Ne güzel bi doğum olmuş. İnşallah darısı bana. Plesanta aşağıda benim biraz o yüzden haftaya bakacak tekrar inşallah çıkar yukarı biraz daha bakalım.
Busbuscee mimarsub doğum güzel miydi değil miydi bilmiyorum ama normal doğum yapmak çokta kolay bişey değilmiş 😔 tabi her bünye farklıdır ben çok dirayetli biriyim normalde ama zor dayandım . Benim dayanamama sorunum uykusuz yorgun ve aç olmamdı o yüzden çok güçsüz kaldım çocuk tam doğacakken ıkınmam çok güzel olmasına rağmen son saniye artk güçsüz düşüp bırakıyordum tekrar başa sarıyorduk 🤦🏻♀️😔 o yüzden uyku tok karınla durmak ve vücudun dinlenmiş olması son günlerde çok önemliymiş şimdi anlıyorm
Ravza-yigit Zynec25 ben de çarşamba günü sümeyye hanıma gidicem belki karşılaşırız ☺️ saat kaçta sizinki
enguzlhayalm_13 Ravza-yigit Nasıl geçti randevunuz benimde bu doktora randevum varda ilk defa gidicem bilgi verirmisiniz banada :)
Busbuscee Nidanurr amin Allah razı olsun 🙏 darısı hayırla kolaylıkla sizlere olsun inşallah Allah yardımcınız olsun
mimarsub Busbuscee Kolay değil tabi ki hiçbir doğum kolay değil Allah ona göre mükafatını veriyor canından can çıkıyor resmen. Ama kimileri 2 gün sancı çekiyor ilerlemiyor yine sezeryana alınıyor filan. Yani herhangi bi komplikasyon olmamış ikiniz de iyisiniz ya güzel bı doğum bence. İnşallah toparlarsınız bir an önce de 🤲 Gözünüz aydın tekrar 😍
Busbuscee SİZE ÇOK ÖNEMLİ BİR TAVSİYE VERECEĞİM . İnanmakla ilgili olabilir ama ben bunu hayatımın bir çok alanında kullandım her zamanda etkisini gördüm doğum anında da denedim ve gerçekten çok çok çok fark etti 🙏 sancınız ağrınız geldiğinde dayanamadığınz noktada yada o ıkınma anında zorlandığınızda yada açıklık olması için sancılar sizi zorladığı anda şu cümleyi kullanın sürekli hiç durmadan “ Allahumme ya vedud ağrıların/sancıların ağzını bağla dilini tut “ ben sabah 5:30 dan öğlen 15:30 a kadar sancı çektim doğum 15:30 da gerçekleşti . Öğlene kadar sancılarm çok yoktu açıklığım 7 ye çıktı sonrası gelmiyordu ve doktor ebeler müdahale ederek desteklediler . Daha sonra açıklık arttı ve doğuma alındım o çektiğim ağrılarda hiç aklıma gelmedi sonra bi an aklıma geldi ve başladım söylemeye inanın bana doğumhane içinde ne bir bağrışmamı kimse duydu ne bir haykırmamı sessizce sadece bunu söyleyerek sancı çektim ve açılmamı ilerlettim ıkınırken bile asla bağırmadım . İnsanlar çok bağırıyordu çünkü etkilenmiştim . Sadece ben güçsüz kaldığım için ebe karnıma bastırıp bebeği çıkarmak için yardımcı oldular o zaman bağırdım çünkü o duayı dilime getiremedim ve çok bastırıldığı için bağırdım . Ek olarak bu duayı istediğiniz her şeyde kullanabilirsiniz “ allahumme ya vedud …….. ağzını bağla dilini tut” boşluğa isim olay durum ne isterseniz ekleyebilirsiniz 🙏 hayatta zorlandığım şeylerde çok kullandım ve kullanması için yönlendirdiğim insanlardan da aynı geri dönüşler aldım . Dilerim kalbinizle inandığınız her şey size kolaylık hayır getirsin 🙏 bu da burda dursun belki birilerine faydası olur inşallah
Lavnya Hanımlar ikinci doğumum olacak orda , sezeryan bile olsa acilse eğer o an hastahanede kim varsa o doktor bakıyor … normal doğum da da doktorunuzun hastahanede olduğu saatler dışında hangi doktor nöbetçi ise o doktor bakıyor… ücretle gelmiyorlar….
Busbuscee Lavnya ek bilgi : takipli hastaysanız kendi doktorunuzun ücreti alınıyor o gece kimin orda nöbetçi olduğuna bakılmaksızın 3 defa ara vermeden kendi doktorunuza giriş yapmış olmanız gerekiyor . Hatta bunla ilgili bir problem yaşadık ama hallettik ve doğumdan sonra o halimle hasta haklarına gittim şikayette bulundum . Çünkü o halde bizim canımızı sıktılar yanlış bilgilendirme yaptılar bizim doğru bilgiyi ısrarla söylememize rağmen neyseki sonuç olarak Ödediğim fazla ücreti geri aldım ☺️
Busbuscee mimarsub evet doğru söylüyorsun o durumu şükür ki yaşamadık ama yaşamamak için ben çok büyük çaba sarf ettim normal olması için kendimi çok zorladım ve şükür ki oldu. O yüzden herkes şaşırdı 10 saatte doğurdum açılmamı ilerleterek oda Allah ın bize mükafatıydı belkide verdiğimiz bir sadaka yada yaptığımız bir iyiliğin karşılığıydı şükürler olsun 🙏 darısı sizlerin olsun inşallah Allah razı olsun güzel düşüncelerin için 🙏