Bet1 Siyahsiyah benimde ilk hamileligimde detaylı ultrosonda 22.haftada suyun az dediler sadece bol bol su içtim başka da hiçbir şey yapmadık 25. Haftada gittiğimde düzelmişti normal suda ise yariyor
Ozge1708 CmreKsidar Ewet kiloya pek takmıyorum benim ilk kızım da 2.600 gram doğdu sonra toparladı ama inşallah suyum da yeterde 37 ye kadr bekleriz
Ozge1708 Siyahsiyah İnşallah canm 34+4 um bugün pazartesi perinatolojiye gitcem bakalm orda ne diyecekler. 37 ye kadr beklerse o zaman alacak doktor
Siyahsiyah Ozge1708 masaAllah sizin haftaniz büyük benimkide öyle olsaydı belki dogurturdu beni ama malesef daha çok yol var İnsaAllah Allah sağlıkla hayırla bağışlasın bebeklerimizi canım🤲
femme Siyahsiyah doktor diyor ki sınırı geçmemiş haftasına göre kg ve gelişimi güzel ama suyu bi tık fazla Aynen böyle dedi yani dikkat etmez isem sınırı gecicek yükselişte demek istiyor 🙄🤗
Dgbnkkmmm Siyahsiyah havuç suyuyla bebeğinin suyunu çoğaltan bir çok anne var sende bol bol havuç suyu iç kuzum kötü düşünme bebeğin etkilenmesin
Minebebek Siyahsiyah havuç tüket suyu olması şart değil kayısı ile badem meyve tüket hem bebek gelişimi için çok faydalı günde 3 lt su içmeye çalış düzelir canım
Zereniim Siyahsiyah havuçu yiyebilirsin 3litre su iç birde nohut yemeği yememi söylemişti doktorum şükür yükseldi suyum sınırda şuanda 25 haftalığız
Siyahsiyah Zereniim öylemi çok teşekkür ederim yapacağım Allah a şükür sewindim adınıza darısı bana🤲🥰