Serap05 Siyahsiyah günde beş altı havuç ve Deveci armudu bol bol su benimde öyledi çok biraz düzeldi bende oksapar iğne yapıyorum dört binlik ve koraspirin kullanıyorum yüzlük
Siyahsiyah Serap05 öylemi canım teşekkür ederim saolasın bende oksapar ve coraspin kullanıyorum hergun dediğini yapacağım teşekkür ederim Allah sağlıkla hayırla bağışlasın yawrularimizi 🤲
CmreKsidar Ozge1708 merhaba sınırdada oldu altınada düştü suan 36+5 yarın doğumum olacak malesef suyu baya az
Ozge1708 CmreKsidar Bende o zamana kadr bekleyebilirim inşallah bize de yeterse 37+0 da alalım dedi. Birde benim damarlarda dirence var az kilo alıyor 34+4 um bugün 2310 gram 47 cm ölçüldü.
femme Siyahsiyah selam canım bende 22 haftaligim . Benimde suyum cok muş ama sınırı asmamis yaklaşmış . Önce detayliya girdim bebeğim çok şükür iyiydi sonrasında Hemen şeker yüklemesi yaptık ve Şekerden dolayı suyum yükselişe geçmiş Günü bitiyoruz perize başladım Bakalim hayırlısıyla inşallah 10 gün denicez
Siyahsiyah femme Öylemi canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin insaAllah 🥰Allah sanada kolaylık wersin bakalım bizde 27 sinde şeker yüklemesi yapacaz ne çıkacak 🤭
CmreKsidar Ozge1708 inşallah yeter ama hiç belli olmaz 3 ay idare etti sonuçta beni. Geçen ay kuzenim 37 haftada 2400 gram doğurdu sadece 1 saat küveze girmiş gayet sağlıklı suan korkmayın alır kilo almazsa da zayıf bebekler daha çabuk toparlıyor diyorlar 🌸
Ozge1708 CmreKsidar Ewet kiloya pek takmıyorum benim ilk kızım da 2.600 gram doğdu sonra toparladı ama inşallah suyum da yeterde 37 ye kadr bekleriz
femme Siyahsiyah normalde 24 26 haftası arası yapılıyormuş ama benim sudan dolayı emin olman için erkene çekti Doktorum Ben yaptırdım yani kesin olarak gebelik şekerim olduğunu söyledi doktor Suyum o yüzden sınırda:/
Siyahsiyah Ozge1708 benim 17 haftalıkken de suyum az denildi sonra normal denildi canım pazartesi günü de çok az alt sınırda dedi İnsaAllah bişey olmaz Rabbim seninde bebeğini sağlıkla hayırla bağışlasın insaAllah 🤲
Ozge1708 Siyahsiyah İnşallah canm 34+4 um bugün pazartesi perinatolojiye gitcem bakalm orda ne diyecekler. 37 ye kadr beklerse o zaman alacak doktor
Serap05 Siyahsiyah amin inşallah cümlemizin evladını korusun rabbim yardımcımız olsun benimde azdı doktorum dedi bide ben gece kalkıp çok meyve yiyordum oda çok iyi geldi çok şükür dün gittim suyum çoğalmış dedi doktorum
AnnesiyimM53 Siyahsiyah suyun azalması sıkıntı amniyon sıvısını bol bol su içerek arttırabilirsin canım
Siyahsiyah Syma_07 canım ben 20 haftalık Ken 12 ml yazıyordu iyi dediler 22 haftalık Ken suyu az dediler şuan kaç cm bilmiyorumki insaAllah seninkide düzelir 🤲☺️
AnnesiyimM53 Siyahsiyah inşallah aynı durumu bende yaşadım o yüzden diyorum canım 35 haftalık bebeğimi aldılar az daha ölüyordu bebeğim karnımda 😔
femme Siyahsiyah doktor diyor ki sınırı geçmemiş haftasına göre kg ve gelişimi güzel ama suyu bi tık fazla Aynen böyle dedi yani dikkat etmez isem sınırı gecicek yükselişte demek istiyor 🙄🤗