Sercee Minnosbiranneadayi asistanlarıda olabiliyor bazen. Ben hiç aynı doktora denk gelmedim ama önemsemedimde çünkü her muayeneden çıktığımda ilgileri beni tatmin etmişti. Hiç oraya gitmekten wazgeçmeyi düşünmedim.doğumada nöbetçi kimse o giricek bunun bilincinde olunca da bebeğim iyi olsun yeter kafasındayım geri kalan allahın izniyle hallolur 🙏
minikoglumuz YesimMm- muane ederken yanımda olsun eşimde görsün istedim yok almıyoruz dedi onu bırak koridora da almıyorlar
Hamalp zeynepnur38 soruna gayet cevap veriyor ne konuşacak ki başka. Diğerleri hadi geç içeri çabuk bir sürü hasta var derken o gel güzel anne güzel kızım vs. Bu bile benim için bisi. Öğretim üyesi her şeye detaylı bakıyor yanındakine göstermek için.
zeynepnur38 Hamalp bilmem bebeğin kilosunu boyunu bile söylemiyor ben daha önce özele gidiyordum çok detaylı bilgi veriyorlardı. Başka şehirden geldim çok zorlanıyorum. Sezeryan için nasıl biliyor musun
Rapunzel006 Necati Hançerlioğluna gidiyorum ve çok memnunum. Çok kibar ve bilgili bit doktor. Ben 9. Haftamda. İtibaren Necati hocaya kontrole gidiyorum şu an 22 haftalık hamileyim doğumu da Bilkent şehir hastanesinde düşünüyorum
CeydaST Minnosbiranneadayi ya oraya Bi arkadaşım gitti de hep farklı denk gelmiş. Hatta ben oraya detaylı ultrason için gittim biri kendi doktorunu sorduğunda hep aynı doktor denk gelmez diye söylemişti oradakiler
cgdm-trzi minikoglumuz aynen iyi doktordur kendisi bende Alptekin hocaya gidiyorum ilk doğumumu da kendisi yaptırmıştı bi sıkıntı yaşamamıştım çok şükür şimdi ikinci gebeliğim 🌸
gulcannurozturk Burçin salman özgü ye gidiyorum çok memnunum aşırı tatlı sevecen bir kadın. Bilgilendirmeyi de güzel yapıyor. Yeliz çolakoğlu da iyi bir doktor ama şu an doğum iznine ayrıldı
Hamalp zeynepnur38 özel söyler tabi ki para karşılığında söylüyor soylemezse 1 şikayete bakar. Bebek küçükse söylemiyor. Bide icerdekine söylüyor ya terimleri bilsek aslında anlarız:) sezeryan arkadaş olmuştu iyiye denk gelmek lazım ben normal yapmıştım ebe Dr çok iyiydi insAllah iyi insanlarla karşılaşırız.
Melekoz Minnosbiranneadayi Necati hoca var orda çok iyi bir doktor herşeyinizi söylüyor sizinle çok ilgileniyor randevu bulmak zor erkenden gidip bi randevu almayı deneyin derim yada sürekli girip mhrsye bakın bazen randevu olabiliyor tavsiye ederim
zeynepnur38 Hamalp bebek 1-2 hafta önden gidiyor 33? Haftada 2500 üstü dedi sorunca ama kaç 2750 ki 2400 mu
Hamalp zeynepnur38 2500 üstü demiş işte bilmiyorum ki tam net göstermiyor. Benim bebeğe 4000 diyorlardı 3.440 dogdu
Rmysarft Minnosbiranneadayi iğrenç ötesi bir hastane sadece 1 kez gittim ve durum rezalet hemşireler ortalıkta geziyor kalabalıktan kaynaklı aşırı bi plansızlık var doktorlar yerinde olmuyor olmadığı zaman yenş mezun genç çocukları koyuyolar onlarda hiç bir şey bilmiyo a dan z ye her türlü iğrenç ötesi