Dolphin16 Allahım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin 🤲 sağlıklı güzel huzurlu hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşallah 🤲
1ciftyesilgoz Linaa90 benim 7mm cnım dr normal dedi herşey . Bakıyorum daha büyük olanda var değişiyor dmeek ki herkesinki🥰
Minapala Kızlar merhaba ben cuma günü kan verdim beta 200,48 çıktı iki gün sonra 275 çıktı değer yavaş mı yükseliyor acaba
Stardust Minapala %60 ya da 2 katı yükselmesi gerekiyor. Buna göre biraz az yükselmiş. 2 günde bir tekrar edin
Stardust Minapala Şimdi güzel yükselmiş canım ama sen tedbiri bırakma bi kez daha kan ver. Dalgalı bi yükselme mi oluyo yoksa düzenli mi onu kontrol et 🥰 Hayırlı olsun şimdiden
Minapala Stardust teşekkür ederim canım benim zaten çok yeni bi hamilelik kan verirken sürekli moralim de düşüyor en iyisi beklemek
Stardust Minapala Evet beklemek en iyisi ama kanda bi inip bi çıkıyo mu, yoksa düzenli yükseliyo mu bunlara göre de doktorlar risk faktörlerini falan söylüyolar. O yüzden demiştim 🥰
ela_zynp Çok şükür bugün doktor kontrolüm vardı 5+2 de keseyi 6+1 de kalp atışını duydum hersey yolunda çok şükür 🙏🏻
ayseaaksoy 1ciftyesilgoz 5 haftalıkken gittim ultrasonda görünmedi, alttan baktı kesenin oluştuğunu öyle gördü 🥰