Yagmur123 Kızlar benimde 12. Haftalık ve doktor erkek dedi değişme ihtimali olur mu ki sizce kızlar aranızda erkek denip de kıza dönen oldu mu yani 12. Hafta cinsiyet için erken mi :))
Pelinizm Yagmur123 tövbeler olsun erkek olupda kıza dönen olduğumu ne demek Allah aşkına 😂😂😂😂 yanılma payıdır falan diyin 😂😂😂kordon payı🙈
Yagmur123 Pelinizm ayy canımm Anla işte ya pipi kaybolcak değil yani , yanlış görülebilir mi başına gelen var mı demek istedim :))))
Hhhzzzlll3545 Eylldrnn ilk 3 ay cook bulantim oldu tatli istesemde yiyemiyordum amaa test yapmadan 1 gun once gece 12 de tursu istedi canim anlam veremedim ve kendimi durdurdum meger hamileymisim sonrada hep aksili tuzlu seyler yedim sanirim 😊
Eylldrnn Hhhzzzlll3545 anladım çok sağ olum bende şimdi 9+2 cinsiyetini çok merak ediyorum ilk ay mide bulantım benimde çoktu ama kusmuyordum ve dediğiniz gibi canım istiyordu yiyemiyordum ama ilk başlarda çok tatlı istedim şimdi ise tuzlu
Hhhzzzlll3545 Eylldrnn hayirlisi olsun canim Allah saglikli hayirli evlat versinn gerisini bosver gecmiyor gibi geliyo amaa zaman cok cabuk geciyor 😊😊