BabyMinor kimsiniz ayy ebem karılar hangi birine laf verim memleket çte bu yüzden istemiyordum doğurmayı ama deprem maalesef bizi de vurdu
BabyMinor ysmnprltn hahahha gel doğuralım en azından anlamlı bi tarih dr un kabul ediyorsa neden bekleyesin ki
BabyMinor Nolmuss ben üzmüyorum da laf. Söz çok oldu sırf bu yüzden can sıkmaya birebir akrabalar aslında akbabalar…
06Seyma-06 Yaaa bende 23.03.1996 doğumluyum. Doğum günü arkadaşıma sağlıkla sıhhatle gelmesini diliyorum. Ömrü de kendi kadar güzel geçsin inşallah :) ağrısız sızısz kucağınıza almanızı temenni ederim
BabyMinor 06Seyma-06 yaa inşallah o gün aklıma gelmezdd erken den kuluyum şimdiden doğum günün kutlu olsun canım 😘😘
BabyMinor sorybaby devlette tanıdık dr a aslında ben kuaförum kuaför den müşterim tesadüf memleketteki devlete tayin gelmiş ilki özel de oldu hiç memnun kalmadım şimdi devleti deniyorum bakalım nasıl bi tecrübe
sorybaby BabyMinor bende devlette sezaryen olucam da böyle istediğimiz gün veriyorlar mı tarih diye merak ediyorum tam 38+0 da olmasını istiyorum bende
BabyMinor Nolmuss Allah onların diline düşürmesin olursa hiç kurtulamam bak senin yüzünden sen ettin sacını beklemedi karnın asagı inmedi vs vs
BabyMinor Nolmuss aynen öyle valla Allah sağlık versin sağlıkla doğsun inşallah gerisinin lafı sözü. Önemli değil çokta
BabyMinor sorybaby dediğim gibi eşim jandarma benim ayarlaması gerek felan bide dr tanıdık yoksa bana 39 içinde alıcam dedi yani devlette 39 dan asagı almazlar dşye düşünüyorum gecerli bi sebebin olmadıgı sürece
KumsAlyaa BabyMinor Ay bende 23.03.23 38+5 de Allah nasip ederse kızıma kavuşacağım sezeryan tarihi almadan önce anneme söylemiştim en güzel tarih aslında 23.03.23 diye direk doktorun verdiği tarihte bu oldu ben istemeden çok garip hissettim 🙈
BabyMinor KumsAlyaa ayy dimi en azından planlı olunca kendin secebiliyosunn benim anestezi için aldılar kanımı ne zaman alırım dedi sana senin haftan iyiymiş benim ki 38 e dolmadan tarihi kaçırmıyım diye 😂😂
KumsAlyaa BabyMinor 23 Mart sabah 8 de yatışım yapılacak gün içinde alacak sanırım bende kan idrar filan verdim canım benim doktor 38+5 olmadan önce sezeryana almıyor planlı sezeryanda
cahillesohbetikestim Bende yarın 37+6 da doğurucam inşallah kuzum benimde aklımdaki tarih 23 marttı ama arası yakın iki sezaryen olunca daha fazla beklemek istemedik.🤣🥰 sağsalim gelsin inşallah minikler.
BabyMinor cahillesohbetikestim daha durabilirsinn bence yaa dikiş yerlerin mi acıyor sağlık problemi falan varsa bişey diyemem ama olsun Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin🧚♂️
cahillesohbetikestim BabyMinor dikişlerden yana çok şükür bir sıkıntım yok ama gebelik çok yordu beni. Hem 14 aylık oğlum hem karnımdaki baya zorluyor. Hareket etmekte güçlük çekiyorum. Hatta sağımdan soluma bile dönemiyorum aylardır. Gelişimi de iyi çok şükür biran önce doğsun istiyorum.