Supersmomm Ebaa kesinlikle doktora bağlı 🤗 Bazıları emin olmadan söylemiş bulunuyor, sonraki haftalarda tabi netleşiyor artık hatta bazen dr lar organını görmeden vücut sekline göre bile tahmin yürütüyor 🙈 İnşallah bizimki de değişmez bakalım 🙏🏼
Nilada Benim kızımda 18. Haftaya kadar göstermedi kendini😊Çikolata yemiştim bende şimdi 23. Haftamdaym 😊
ErvaVeBebegi Ebaa banada tahminen kiz dedi doktor insallah degismez 😍 bakalim ocak ayinda ne diyecek 😍
HalisEbruoban Kizimveoglumm ben 33 haftalıgım kızım olacak hala senin karnın erkek diyen cok bence o insanın fizik yapısıyla alakalı😀😀
BesteCanerKutluzolu Deletedmom05 söyleseler bile net olmayabilir o haftalarda öğrenip sonradan değişen çok oluyor çünkü. Benim bebeğim erkek ki erkekleri daha çabuk anlıyorlar ona rağmen 21. Haftada detaylı ultrasona girdiğimizde netleştirdik.
minnakmina Deletedmom05 ben 12 haftalıkken doktorum kıza benziyor ama kesin diyemem 13 14 haftada tam belli oluyor demişti inşallah ögrenirsin canm ☺
gulanne Deletedmom05 canım söylese bile çok net olmaz bana 13.haftamda erkek gibi dedi şimdi 22haftalığız kızımızı bekliyoruz 🤪
Sonay Deletedmom05 gösterirse Söyler cnm canının istediği bişeyi ye benim kuzu 19 haftalık gosterdi kendini 😊
Busrabozdemir Deletedmom05 bende 13+2 de koz olduğunu öğrendim. Mutlaka çikolata yemelisinki bebiş kıpırdasın ve göstersin😊