serenea 32+0 da gittik, oğlum olacak inşallah, boy bilmiyorum kilo 2050 gramdı. Bir kızım var 5 yaşında, oda 36 haftada doğmuştu 2900 gramdı doğduğunda 🌺 Bu gebeliğim de sıkıntılı geçtiği için 35 haftayı ve 2500 gramı gördüğümüzde alabiliriz dedi doktorum 🌺
Cerencandan serenea benim de bir kızım var 5 yaşında onuda 36 da mecburi sezeryan oldum sıkıntılarım vardı ama o 2 kilo 140 Gr doğmuştu buda öyle olsun istemiyorum çok zorladı beni hala zayıf hala zayıf 😊 Bunda doktorum böyle giderse 37+3 gibi alırız dedi baktık çok iyi gidiyor 38 i bekleriz dedi ama nasip bakalım 😊
serenea Cerencandan İnşallah bekler bu kez gönlünüze göre olur 🌺 Bende hep sorunlu geçiriyorum malesef, ilkinde ödem ve tansiyon problemi yaşadım ve suyu bittiği için 36da alındı kızım. Bunda da kanamalı bi hamilelik geçirdim, şimdide karnım ve bebek çok aşağıda her an çıkabilecek gibi duruyor 😂 36 yı görsek razıyım, şuan 33+0 ız 🙏🏻 Ben kendime güvenemiyorum ama inşallah siz 38-39-40 haftaları görürsünüz ❤️ Sağlıkla gelsinler 🌺
Cerencandan Dmrsld Bakalım bizim de ya 37 ya 38 dedi ama bizim biraz daha var , sağ salim kucaginiza alırsınız insallah 😊
Cerencandan Hilalrumturk benim ilk 2 kilo 140 Gr doğmuştu bu nasıl olacak bakalım ben öyle çok kiloya da takmıyorum ama çok sorunlar yaşadık işte biraz daha iyi olsun istiyorum
Cerencandan serenea Valla benim de ilk sorunlu olunca her kontrole korka korka gidiyorum kötü bisey duyacağım diye ben kızım da iki ay hastanede kalmıştım gelişim geriliği vardı suyu çok azdı gözlem altında kaldim 3 doz ciğer geliştirici iğne oldum 36 yi zor tamamladik 😊😊 inşallah sizde zamaninda alırsınız sağ salim kucaginiza Allah kimseye korkutugunu yaşatmasın😻
AhuMtl 34 de 2500 dedi tahminenn 3200 doğar dedi tam 38 de alacak zayıf mi sizce gebelik şekeri var birde enfeksiyon var bende ondan sezeryan mecburen
Cerencandan AhuMtl yok ya bence çok zayıf değil benim kızım 2 kilo doğmuştu şükür kuveze girmedi sizinki daha iyi olur inşallah saglikli olsunlar da 38 falan normal erken değil yani öyle
Mommy61 AhuMtl 34te 2500 fazla bile zaten gebelik şekeriniz varsa zayıf bebeğiniz olması çok zor bi ihtimal sezaryenlerin çoğu da 38. Haftada yapılıyor
Hilalrumturk Cerencandan aynı bende kiloya takmış durumdayım takmış derken soyle millet gibi 3 3 buçuk kilo olsun topak gibi istiyorum ilkinde varislerimden dolayı çocuk kilo alamamış kan gitmeyince sonra ona bağlı suyum azalmis 30 haftalık 750 Gr di doktor her hafta çağırdı tekrar suyun azalırsa hemen alcez çünkü kalan su da giderse yaşayamaz dedi ne ağladım ne ağladım içim parcalanfi nasıl yasicek 750 Gr daha diye çok şükür 2300 doğdu hic hastalık da yaşamadi çok şükür ama bu sefer hem aspirin hem iğne inşallah biraz daha iyi olsun diyorum doktor yine 2500 zor olur diyo 🙄🙄
Mommy61 Cerencandan yani az kilo alıyor doktor da bunalmış bi bebeği çok bekletmenin anlamı yok diyor başka hiçbir problemi yok