femme Mamacita1 benim baya yüksek çıkmış canım şimdilik doktor bana diyet veri on gün sonrasında eğer becerebilirsem gebelik boyu diyete devam edicem ama olmaz ise aksamlari tek doz insülin olcak
Mamacita1 femme Anladım canım bebeğin iyi olsun da yeter ki diyeti uygularsın diye düşünüyorum. Başta belki zor gelebilir ama sonra alışırsın sadece yakından takip gerektiren bir durum.
femme Zln2152 evet kuzum baya yükselmiş hemde . Simdi diyet verdi on gün becerirsem iyi yoksa insülin olcak
Zln2152 femme elinden geldiğince uygula canım diyetini yoksa hergün insülin uygulayacaksın o daha zor diyetten 🥹
femme B_48_A evet benim baya yükselmiş. Diyet yapicam yoksa insüline başlarız dedi Bakalim hallederim insalaah 😌
RuyaKuzey2534 femme Doktor ne derse onu yap lütfen. Muhtemel şekerden şüphelenmiştir sıvında azmış zaten bol boş havuç suyu tüket şekerli içeceklerden özellikle uzak dur bacım. Çok geçmiş olsun
femme Zln2152 oo çok zor ya 3 gün parmağımı deldim o bile zor oluyor He 😑😑 iğne hiç batiramam Tabi Allah yaşatmasın yine mecbur bırakmasin
Anasibalasi femme sekerin biraz yuksek cikmis sanki canim hayirlisi bakalim riski varsa zaten diyet oneriyorlar tatlidannuzak turuyorla haberlerini bekliyorum canim
femme Anasibalasi tatlılar hamurlar kekler devri kapandı valla Simdi diyetisyen den listeyi bekliyorum ondan sonra 10 günde halledicez🌸
Zln2152 femme evet kuzum o çok zor vallahi sen diyetini uygulamaya bak canım benim Eğer suyunda azsa havuç suyu tüket günde üç lt su içmelisin ipler senin elinde şuan ne kadar dikkatli olursa o kadar iyi kuzum🌸
femme Zln2152 suyum fazla bacim 😶😶 azaltmaya gidicez 😁😁 diyetle cozucem allahin izniyle 🌸🌸 teşekkür ederim güzel yorumlarınız için 💕
femme Mamacita1 evet doğru olan beslenme aslında diyet listesi diye düşünüyorum Cok sukur zaten dedim detaylı temiz çıkışında diyetse diyet yaparım dedim
Mamacita1 femme Kesinlikle öyle. Doktorunu dinleyerek en doğrusunu yapmışsın en azından erken önlem alınması iyi bir şey. Bebiş sağlıklı olsun da onun için her şey yapılır 🥰