Smlaa Jeonxx adana şehir hastanesi ilk evlendim zaman nikah işlemleri sırasında sorun çıktı ama sorun ne hala cozemedik
Smlaa Jeonxx talasemi şüphesi verdiler bebeğini tutamazsın falan diye beni korkutular sonuçlar çıkana kadar bebek yapmiyalim dedik ama sonra dayanamadım
Royem62 Jeonxx birde kromozom testi var o daha 10 gün sonra anca çıkarmış 1 buçuk ay sürüyormuş onun çıkması 1 ay geçti bir 10 güne kdar anca çıkarmış
Smlaa Jeonxx hayır kaç defa gitim sataneye hata şikayet etim sağlık bakanlığına kanser hastası bı akrabam var onun 3 yıl geçmiş hala cikmamış
Smlaa Royem62 hiç bilmiyorum neden böyle oldu ama ara rapor geciyo hastaneye gitim bekliceksin gerekirse her gün gelip sorucaksin diye dalga geçiyorlar benimle
Jeonxx Royem62 hangi hastanede yaptırdınız acaba bende gitsem sadece pıhtılaşma sonucunu öğrenebilir miyim ki, çünkü bana bütün sonuçlar çıkınca mesaj gelecek randevu alın gelin demişlerdi
Mhtpflz Royem62 coraspin ve oksapar coraspin günde 1 doğuma yakın kesiliyor oksaparı 24 haftadan sonra 2 günde 1 yapmaya başladık ondan önce hergündü
Royem62 Jeonxx ben kocaelinde yaşıyorum ama istanbulda yaptırdım haydarpaşa numune hastanesinde yaptırdım