Demir123 Kızlar iğne ve coraspini kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Coraspin belli bi haftada kesilmesi gerekiyor mu yoksa Doğuma kadar devam mı?
kayaeda Demir123 kişiden kisiye degisebiliyor o pihtilasma derecesine gore gerekli gorurse dogumdan iki hafta sonraya kadar devam ediliyor
Habis07 Demir123 ben faktor 5 mutasyonuyum heterozigot onemli b gen ama coraspin i bırakdık 34 de clexane hala devam su an 36 yız sexeryanla haftaya alıcaz bebisi
Tugcessnyksk Demir123 clexane 12. 14. Hf gibi bırakıp aspirinle devam edicekmişim . Aspirinede hamile kalmadan önce başlamıştım . Kan pıhtılaşmam cok hafif oldugu icin sonuna kdr kullanmama gerek yokmus
Merobebe Demir123 30. Haftada kesiliyor bazıları 32. Hafta diyor. Kan sulandırıcı iğnede oluyor musunuz ?
Muwahhide Doktorunuz size bilgi vericektir , bende kullanıyorum ikisini de , sormadım henüz. Birde her doktor aynı zamanda bırakılacak demiyor , kişiden kişiye değişebiliyor belki sizin doğum sonrasında da kullanmanız gerekebilir.
TgceBkr Coraspirin 32. Haftada kesiliyor. Ama clexan iğne 0,6 lık kullanıyorsanız Doğum sonrası da devam edilebiliyor 0,4 lük ise 37. Haftada yada Doğumdan bir gün öncesine kadar kullanılıyor
Demir123 TgceBkr 15.haftadayım coraspini kes dedi yeterli gelir iğne dedi o yüzden sormak istedim herkes 30lu haftalarda bırakıyor çünkü
serapinci TgceBkr ben clexane 4binlik kullanıyorum ama Doğum öncesi bırakmıycam doğumdan sonra da 3ay devam edicem.
Habis07 Demir123 pıhtılasmana gıre degisir benmki cok onemli bir gen o yzden full devam ama 15 erken kanama. Yoksa 32 de brakılır en erken
Merobebe Demir123 aslında iğneyle corasprinn aynı görevi görüyor. Benim dr um da 10. Haftada kan sulandırıcı iğneyi bıraktırmıştı corasprinn yeterli dedi. İkiside aynı görevi görüyor dedi. Yani dr dr a ve hastadan hastaya değişiyor
Demir123 Merobebe evet iğne de yapıyorum coraspini kesme zamanı erken geldi her doktor farklı hangisine güvenecegini şaşıyo insan
Tugcessnyksk Merobebe evet ankaraya kan tahlili yolladik 10 günde sonuc geldi ona gore başladım iğneye
Kubraislekyay Demir123 coraspin kanamam başladı 7. Haftada bıraktım iğneyi de 12.haftaya kadar kullandım şuan 22 haftalığım
Destina21 Bana corasprini 32. Haftaya kadar iğneyi doğuma hatta belki doğumdan bir süre sonrada kullanicam