Busra4598 36+3 olduk bugun bebek doğum kanalına girmiş normal doğum düşünüyorum sizde durum ne anneler
Sare_34- Busra4598 36+5 gunlugum bende 35+0 dan beri kanalda bekliyoruz bakalım sizin doktorunuz dogum zamaniyla ilgili tahminde bulundu mu
Aslimii Busra4598 saglıkla kucaginiza alın insallah🥰 benim 34ten sonra makat döndü, bi ümit bekliyorum ama dönmeyecek sanirim 36+1deyiz korkuyorum sezeryandan, cok istemistim normal olmasını
Azra_ Busra4598 kilosu ne kadar acaba bebişn benm de 36+3 2500 dedi doktor ufak bebeğin dedi aklımaa takıldı
Busra4598 Nur_3502 doğumun kolay geçmesi için yürüyüş yap squat merdiven inip çık dedi hemsıre bana doğumun daha kolay olsun diye
Nazliglm2528 Benim de 36+2 oldu ama benim ya ters yada yan pozisyonda bir türlü doğum kanalına girmiyor sancılarım da var ama pazartesi kontrolüm var sezeryan için doktor bey gün verecek 🤔
Gul_20 Nazliglm2528 Ya benimde öyle yan duruyor kafası sağ kasığıma doğru , doğum kanalına girmedi , girmeyi de düşünmüyor sanırım 😀normal istiyordum ama zaten kilosundan da sanırım yapamam haftaya cuma günü sezeryan olacağım 🤦🏻♀️ sağlıklı olsunda yeter 🥰
AsyaveAnnesiii Nazliglm2528 bende37+1im ama hala sol kasığımda kafası sanırım kanala girmeyecek cumartesi kontrolüm var doktor normal doğum taraftarı bekleyelim doğum anında girer suni sancıyla falan der mi yoksa sezaryen der mi merak ediyorum 😅
Nazliglm2528 Busra4598 hayır doktor zorunlu yan yada ters olan çocuklar sezeryan dedi geçen sancım oldu serumla ilaçla falan durdurdu işte 1 hafta 1 haftadır dedi sık dişini 1 hafta dayan dedi zaten sezeryan olanları 37 38 alıyoruz dedi
Sare_34- Busra4598 bende normal dusunuyorum da bir an once dogsun istiyorum ama doktorum tarihte vermiyor 6 nisanda 40+0 oluyorum tam nisana kalmak istemiyorum bakalim kismet 😂
Busra4598 Sare_34- ayy o bende de var bi an doğsun istiyorum bi yandan da doğmasın hazır değilim diyorum 😂🤦
Nazliglm2528 Gul_20 aynen benimkinde kanala girmeye niyeti yok birdd sancilarim var pazartesi gun verecek doktor bey allh izin verirse sağlıkla gelsinde sezeryan normal farketmez napalim🤔
Gul_20 Busra4598 Makat gelişten anca sağıma doğru döndü 34 haftada .Dün kontroldeydik 37+0 haftalığız 3.350 gr önden gidiyoruz 🥰