Elitopatra25 minikkus1 evet bazıları çok sert çıkıyor Allah insaflı insanlarla karşılaştırsın insallah
Denizkaramuk Aysecan0335 Biz de doktora gidiyoruz herhalde😅 Kalp atışını evde kendimiz dinlemiyoruz doktor dinletiyor? Mantıksız konuşmayın
Aysecan0335 Denizkaramuk deniz hanım biz asla dinlemeyin mi diyoruz ya şakamısınız iyice okuyun yoksa muhalefet olmayın yorumuma gereksiz tribe giripmcevap vermişsiniz ilk baş ne dediğimi bile bilmeden
Zehracnr Elitopatra25 evet canım hatta cihazdan gösterdi ilk kalp atışını cihaz eski diye dinletememisti rahat olsun içiniz 🐣💞
Nesrinsamet Elitopatra25 banada oyle yapti sesli dinletmedi gosterdi kalp.atisini ekranda ben goruyorum gayet iyi saglikli dedi
tkgziremmy06 @Elitopatra25 iki doktorum var düzenli Gittiğim bir devlet bir özel ikisi de her gidişimde ilk kalbini kontrol edip dinletiyor
Nesrinsamet Elitopatra25 benimde orda aklima gelmedi sesi niye disari vermediniz demek kalktim ciktim yani
Elitopatra25 Nesrinsamet bende öyle kalp atışını duydum gayet iyi dedi aylık kontrollerine geliceksin öyle geldim işte
Elitopatra25 Nesrinsamet benimde aklıma gelmedi doktorum bana kalp atışı var gayet normal herşey dedi bende onun sevinciyle sormayı unuttum neden ben duymadım diye
Nesrinsamet Elitopatra25 saglikli olsunlarda allahim kimsenin kucagini bos birakmasin gerisi onemli degil 😊
Elitopatra25 Nesrinsamet aynen öyle canım onların canı sağ olsun inşallah sağlıkla alalım kucağımiza 🤗
Kubracigimm Elitopatra25 biz ilk zaman duymuştuk. Her gittiğimizde de dinliyoruz. Video almıştık hatta , istediğimizde tekrar dinletiyorlar da.
Elitopatra25 Kubracigimm bana da kendi dinledi bende sormayı unuttum ben neden duymadım diye anlamadimki devlettemi gidiyosunuz siz