Three Fetal DNA testi yaptıranlar yurdışına giden mi türkiyede bakılan mı mantıklı hangi firmada kaç tl ye yaptırdınız yardıma ihtiyacım var
gl12cn34 Three ben dokucell firmasında yaptırdım önceden yurt dışına gönderiliyormuş falan suan Türkiye de de yapılabiliyor bu test. Sonuç bir haftada geldi 6300 TL ye yaptırdım şubat ayında.
Mlkengn Three ben ilk kızımda da bu gebeliğimde de genoksa yaptırdım. Kitler yurtdışından buraya getirip ankara da bakıyorlar. Bugün yaptırdım 7.000 tl ödedim
Aychovsky Three artik o cihazlar turkiyede de var . Ben ekim de 5500’tl yaptirmistim gen star a. Eve gelip kan almislardi
Mlkengn mercimek000 evet ve benim iki doktorumda farklı ve farklı hastaneler üzerinden de 4 sene geçmiş ama şimdiki doktorum da aynı yeri önerdi zaten Türkiye’ye getiren bunlar dedi. Yine siz bilirsiniz tabi bir sürü firma var
mercimek000 Mlkengn tesekkur ederim doktorumda oraya yaptiriyor herseyi.kac gunde cikiyor bide cinsiyet belli oluyomu🙈
Mlkengn mercimek000 5-6 gün de çıkıyormuş. Cinsiyet belli oluyor ama size söylemiyorlar, doktorunuzun bilgilerini alıyorlar oraya iletiyorlar.
Ejce Three benim naçizane önerim yurt dışı firmaları olur. Eğer gen havuzundan şüphe etmiyorsanız yırt dışına gönderin. Tr den uzun yıllar bu teste sahip olan firmalar daha güvenilir. Tr de Çin’den gelen kitler çalışıyor
Mlkengn Three tabi cinsiyet için değil kromozomsal hastalıklara bakıyorlar. İkili testten daha güvenilir. İmkan el veriyorsa ikili test yerine, DNA daha mantıklı bence