yagizegemom hayalperest2310 valla onu düşünüyorum 🤦🏻♀️😂 benimde haftaya Salı bakalım o zamana kadar gelmezse beyefendi 😅
Mucizem1207 hayalperest2310 aynen valla ne yaparsan boş benim tanıdığım anca yattı yürüyüş yok birşey yok ben yerimde durmadım o doğurdu bende tık yok
Defnesa 41 hafta oldu nstdeyim hala sancı yok psikolojim bozuldu benimde ağlıyorum ne yapicam ben diye 😢
Summerwine Mucizem1207 39+3 üm bende bugün yeni nişanim geldi.Sanci bekliyorum.39+6 da randevum var hiçbir şey olmazsa o zaman sezeryana alacak doktorum
Mucizem1207 Summerwine bana suni sancı verecekle şehir hastanesi olduğu için zorunlu olmadan sezaryene almıyorlar 41 haftaya kadar belirti bekliyorlar olmazsa suni veriyorlar
Hulya2626 Mucizem1207 kaç kilo bebeğiniz. Benim doktorum 40 a kadar beklerim ama bebek 3800 olur en kötü suni sancı veremem o kilodaki bebeğe dedi.
Summerwine Mucizem1207 evet canım devlette öyleymis.Benimki iri de olduğu için doktorum en fazla 40′a kadar bekleyebiliriz dedi inşallah akşama falan sancim olurda normal yoldan gelir
Defnesa Mucizem1207 şimdi doktordan çıktım da yarın yatış yapılacak suni ile deneyecek doktor insallah
hayalperest2310 Mucizem1207 bende sürekli hareketliyim yemediğim şey de kalmadı hala birşey yok bakalım salı ya kadar zamanımız var doktor ona göre yol çizeriz dedi
nursmeric yagizegemom benimki biraz minik bir kız ama son haftalarda haftada ortalama 200 gram alıyor diyebilirim ona göre hesaplayın🙈
AysegulKrgln Benimde 39+3 bende doğuramadım daha 😁 ara ara sancı giriyor ama sonra geçiyor napsam bilemedim 🥲bugün temizlik yapıyorum belki sancım yada suyum gelir diye doktor banada 41. Haftaya kadar bekleyeceğiz dedi son günler hiç geçmek bilmiyor 🐣