Yumusakyastigimmm Nurnurrr Aya düşesi olmuş nerdeyse ne güzel ya Sgalikla gelsin heycanli günler gecmiyodur 🙈🙈
Nurnurrr Yumusakyastigimmm hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah azalmak yerine çoğalıyo günler sanki🥲
Yumusakyastigimmm SaHil_Hayat Gecer kız anlamazsın bilee 🙈🙈😌😌Karnındaki anların tadını çıkarmaya bak 🥰
MadameHappy34 Yumusakyastigimmm Son 49 :) hastane çantamız da hazır değil ev temizliği de 😅çok rahatsız miss
Songul_33 MadameHappy34 Ben o konuda eşimden çok yardım aldım Allah razı olsun 28 haftaıktım herşeyi en ince ayrıntısına kadar hazırladık Elhamdülillah. Şimdilerde çok zorlanıyorum çünkü evin işini zor yapıyorum.😊
nur_4434 Songul_33 MadameHappy34 Benimde son 49 🤭3 Mayıs Bakalım bir hafta sonra kontrolüm var. Doktorum ne diycek. En son bebişim ters duruyordu🥲
Yumusakyastigimmm MadameHappy34 🤣🤣oda iyi valla Benim daha hicbiseyim alınmadı 🤣Cocum üstsüz kaldı 🤣🤣
Songul_33 Eğer kızım beklerse son 49 gün kaldı. Bugün doktora gidicem gün verecek ona göre tekrar değişecek 😁😁😁
MadameHappy34 Songul_33 :) genel de dışarda olduğum için çok nadir evdeyim canım,eşim ise 2 işte çalışıyor gece 11-12 gibi ancak geliyor:) ablamlar hep beraber yaparız biz ütüleriz dediği için bu kadar rahatım.
Yumusakyastigimmm Songul_33 Bende 29 a dondum eşim yardimci saolsun yoksa ben bı oda supurmeyle akşama kadar yattım🤣
Songul_33 MadameHappy34 Desteğin varsa çok iyi o zaman canım sevindim senin adına. Benim ailem uzak o nedenle ben erken hazırladım yakın olsam bende senin gibi yapardım. 😊😊
Songul_33 nur_4434 Son ana kadar dönebiliyorlar bunu kendine sıkıntı etme Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin. Allah Hayırlısını kolaylıkla nasip etsin tüm hamilelere inşallah.
Kurtiremmm Yumusakyastigimmm amiiin inşallah 🙏 rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek bile çok güzel 🥰❤️