Kızlar 34. Haftamdayım haftanın 3 günü neredeyse mide yanması yaşıyorum. En kötüsünü dün gece yaşadım midem yanıyor hazımsızlık var durmadan geğirme isteği gelşyor heleki uyurken solada yatsam sağada yatsam çok geğirdim çok midem yandı kusmaya kadar geldi kusamadım. Bebeğe zarar verirmi bu olay? Ben ne yapabilirim süt içtim bir bardak gece uykudan uyanıp o biraz rahatlattı ama çok rahatsız oldum sabaha kadar

Nazlii_i bende 34 de başladı 35 oldum hem mide bulantısı hem ne yesem ağrı geri gelme felaket bişey gaviscon içiyorum ben hemen ama artık oda yaramıyor

Ben de aynı şeyleri yaşıyorum. Gaviscon rahatlatıyor. Onun dışında kefiri öneririm

Esr0202 doktorum rennie duo diye bişey önerdi şimdi alıcam eczaneden bakalım dayancak gücüm kalmadı çok kötü bişeymiş

Nazlii_i ben 13 haftaligim her akşam sanki 6 7 aylık karnım oluyor sürekli geğirme isteği geliyor gaz oluşuyor bide midenin içi gurul gurul oluyor

Nazlii_i rennie benim midemi çok bulandırdı hiç iyi gelmedi , gaviskon biraz rahatlatıyor sadece . Yediğinize içtiğinize dikkat edin baharatlı yağlı asitli şeylerden uzak durun. Ben hamile kaldım 6. Haftamda başladı mide yanmalarım , çok zor Allah yardımcınız olsun

Aysegul_3838 doktor iki taneye kadar içebilirsiniz dedi bana. Bi kere sabah kahvaltıdan sonra açıyorum içiyorum Bi kere akşam yemekten sonra midemi rahatlatıyor nadiren 3 e çıkıyor rennie berbat yaptı beni kireç gibi gaviscon da diş macunu a benziyor midemi Allak bullak ediyor

Nazlii_i gaviscon rennie den çok daha iyi rennie kireç gibi bişey ama ikisinin de tadı diş macununa benziyor ben sevemedim

Gizzgzz hadi ya ozaman hiç almıyım rennieyi midemi iyice allak bullak etmiyim