Star502 Merhaba, eğer gerçekten korunduysanız kendinizi elinizde olmayan bir şey için bu kadar yıpratmayın. Çocuk sahibi olmak isteyenleri de anlıyorum ama kimsenin bu durumunun sebebi siz değilsiniz, başkasının olmuyor diye siz çocuk istemek zorunda değilsiniz. Kendiniz çocuk denebilecek yaştasınız, bana kalırsa evlenmemeliydiniz bile. Hazır hissetmemeniz çok normal. Evet çok zor bir şey, inanılmaz zor bir karar.. Umarım iyice düşünürsünüz eşinizle birlikte sizin için en doğru kararı verirsiniz. Tavsiyem, bu tarz yerlerde tavsiye aramayın. Gebe veya gebelik isteyen insanlar bambaşka psikolojide olabiliyor. Şunları da atlamamak istiyorum, ben de 30 haftalık gebeyim. Planlı bir gebelik değildi ama öğrendiğimde kendimi kötü hissetmedim. Ve şu an hareketlerini hissetmek sanıyorum hayatımda yaşadığım en güzel şey. Ancak kimse böyle hissetmek zorunda değil, hissetmeyebilir. Günah denip manipüle edilen veya baskıyla devam edilen gebelikler, çocuklar için ileride çok kötü olabiliyor. Anne hiçbir zaman kabullenemeyebiliyor. Bir şekilde büyüyor ama eksik büyüyor. Aksine, doğum yaptığında düşünceleri tamamen değişen kadınlar da olabiliyor. Bebeğine çok bağlanıp çok iyi anne de olabilirsin. Çok zor bir karar. Çocuk senin ve eşinin. Tek yapmanız gereken ileride düşüneceklerinizi, hissedeceklerinizi öngörmeye çalışıp her ihtimali düşünüp birlikte iyi bir karar vermeniz. Dilerim sizin için en iyisine karar verirsiniz..