1papatya_ ya kınamak değil baştaki yorumlarıma bakın ben de anlamaya çalıştım ama baktım yazdıklarına haksız olan bişeyi de savunamam ki kendi hatası bu bilinçsizliği bebeğe mal etmeye çalışıyor ve vicdanını burda onu destekleyenlerle rahatlatmaya çalışıyor bende bu kadar istemiyorsa allah bilir hangi korunma yöntemlerini kullanmış uygulamış yine bebek olmuş sandım saygı duydum ama işin aslı astarı öyle değilmiş ben şuna da karşıyım şakası bile itici geliyor bana bebeğine şakacıktan azarlar gibi çok kaka çiş yapıyorsun bez dayanmıyor seni cami avlusuna bırakalım bilmem ne yapmasaydın yani yaparken zevkini mi düşündün derler adama bebek mi bizi seçiyor biz mi bebeği ilişkiye girip var ediyoruz o yüzden tıp gelişti eskiden korunma yoktu 10 15 çocuk doğururlardı ama eskide yaşamıyoruz malesef tıp çok gelişti ve kesinlikle 1 yılda bu tecrübesizlik bu kadar istemiyorken çok gülünç taş devrinde değiliz ki ben evliliğimin ilk ayı araştırdım korunma yöntemlerini mesela bebek düşüneceğim ay da kontrole gittim dedim bi rahmime baktırayım sorun sıkıntı varsa önce tedavi olayım bilmemek değil öğrenmemek ayıp malesef araştırmacı detaycı yanımı çok seviyorum ben tedbir güzel bişey öyle körü körüne bodoslama atlayamıyorum böyle şeyler çıkınca da karşıma kabalaştım malesef ve burda hiç sergilemediğim tepkilerdir bunlar