Edafmo Digdem_12 şampuan losyon babyme organik serisinden, deterjan da yine babyme sıvı deterjan mavi kapaklı olanı kullanıyorum
Sahnedekimadam Green clean deterjan önerebilirim, şampuanda mustela almıştım ama içeriği temiz değilmiş , ecowell aklıma gelen şuan🙏🏼
Aynenkanka Sahnedekimadam green clean ın yumuşatıcısını kullandım rezalet bir kokusu varmış ya deterjanını bilmiyorum ama yumuşatıcı kullanıyor musun?
Moom16 031019 arkadaşım çocuğuna aldı göz yakmıyor deniyor ama göz yakıyor bi ton alerjı oldu gözleri önce siz yıkayın bakin kendi gözlerınızde yanacaktır dikkat edin
Serifeberay 031019 canım bizde dalin almıştık fakat oğlumda egzemaya neden oldu doktorumuz minidolin önerdi şimdi onu kullanıyoruz , dalinin içeriği temiz değil 😌
Pnarvrl Digdem_12 green clean deterjan ama suan cok pahali o yuzden roxy sabun tozu aldim. Mustela kopuk sampuan kullandim ilkinde ama suan piyasada bulamiyorum nedense eczaneler satmiyor icerik olarak mustela guzeldi noldu degistimi anlamadim baska markaya yonelicem sanirim
Gulsahakdag Pnarvrl roxy granür 30 derecede erimiyor bizde aldık suya eritip öyle kullandık artık ama çok memnun kalmadım ben
Esin1 Bende sampuanini incia deterjaninida incia aldim ilk etapta kullanmak icin içeriği temiz ayni zamanda ecowellde oyle
Gln0110 Digdem_12 green clean ya da naturalive beauty nin deterjanı. Ve yine naturalive bebe şampuanı içeriği temiz güvenilir 👌🏻 Ben stokladım doğumuma 3.5 ay var hemen hemen
TugSozTan Bebek şampuanı için ecowell deterjan için granül sabun aldım. En temiz içerikli onlar bunlardı. Yumuşatıcı kullanmayacağım
Canimucizem TugSozTan yeni doğan için uygun mu o şampuan acaba mustela için içeriği hiç masum demiyorlar o yüzden onu almak hiç istemiyorum daha çok yolun başındayım ama biraz zaman geçsin stok yapmak isterim günden güne çok zam geliyor çünkü
DerinDuru Digdem_12 ben ilk kızımda da şampuan ve deterjanları dalin kullandım hiç sorun yaşamadım bu hamileliğimde de aldım ins bu kızıma da sıkıntı olmaz 🥰
Sahnedekimadam gamzeliyarim28 evet canım, etkisi uzun sürede ne olur bilmiyorum kendimde asla umursamam ama bebek için olunca :( petrol var içinde
TozluToprak Digdem_12 eyüp sabri tuncerden zeytinyagli bebek deterjani aldik. Cok temiz ve dogal kokuyor. Banyo setinide annem Penaten markasindan hediye almis.
Alifatmaoguzalp TozluToprak penaten banyo seti Almanya’dan hediye gelmişti çok beğenmiştim iyi bir seçim çok memnun kalmiştım herşey var içinde