Esba2019 Merhaba kızlar bizde bugün 10+5 olduk 2 haziran doğum gözüküyor😍 Yarın doktora gidicez randevumuz var bakalım tahmin edebilecek mi cinsiyeti 👶 Rabbim hepimize hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 😍👶
hunilimom Esba2019 aynı ilerliyoruz bizimde 2 yada 3 haziran ❤ 10+5 im bende ultarasyonda gorudnuz mu hareketlerini felan canm
AysEmreee Kyhnsnl58 nerde oturuyorsun yakınsan ben sana yemek falan getiryim,çok iyi anlıyorum halini bende sen gibiyim ama yapıp yiyebiliyorum en azından
Kyhnsnl58 AysEmreee Allahım razı olsun inşallah işin rast gitsin müstakilde oturuyorum Komşum yok malesef 😔bikaç gün annemdeydim annem azar azar yapıyordu yiyordum.Kayseride oturuyorum adaşız 💞
AysEmreee Mrtgn ay amin inşallah ya 🙏😌 bu arada ilk defa sağlık ocağına gittim az önce onlarda takip edecekmiş haberin olsun canım sen git kendi aile hekimine 20. Haftamızda tetanoz aşısı vuracaklarmış zorunlu
Mrtgn hllkrdmn09 4+6 da keseyi 5+6 da kalp sesini duyduk bizde çok şükür o anı kucağıma alıncaya kadar hiçbişeye değişmem💕
AysEmreee Mrtgn evet 12 haftalıkların kontrolümüz var sanmıyorum ama inşallah görüp söyler doktorumuz 💕
seyma281015 Ben Haziran annesi olamayacağım... bugün bebeğimin kalp atışı alınmadı kürtaj olacakmışım.. Bir kızım var ona şükrediyorum. Rabbim size güzel doğumlar nasip etsin
Mrtgn seyma281015 Allah sabır versin sana inşallah 🤲 en hayırlı zamanda yeniden güzel haberlerini alırız inşallah
Kyhnsnl58 seyma281015 başka bir doktorada gidin bazen yanılıyorlar 😔 inşallah yanılma payı vardır eğer öyle değilse Rabbim yeniden nasip eder inşallah üzülmeyin
denizoktay Merhabalarr biz de 6+ 5 iz 🙌 haziran sonu görünüyor ama henüz belli değil sanırım.Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
bhrm35 Birtanesi84 tahmini tarihin bellimi benimde haziran 17 en geç am sezeryan olacağım için erkenden aldırmayı düşünüyorum
hunilimom Esba2019 yapmadı canım ama herkes erkek diyo bu kadar belli olduğuna göre diyolar 22 kasımda ikili test sonucumuzu göstermeye gidicez bakalım ❤❤