Busra30 Ygt2121 bende havini çok beğeniyorum değişiklik olmazsa Dicle havin koymayı düşünüyoruz. Allah sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Sip85 Ruhsar35 herkes çok değişik isimler yazmış Türkçe değil de yabancı isim gibi hepsi. Eylül, ada, beren, ela, kumru, yaren
Zeliha2 Seda_w bende öyle düşündüm bu seferde onu soylemezsenız oda gunah dıyorlar suan kafam karma karışık 😏
Seda_w Zeliha2 insanlar için yaşamıyoruz istediğin ismi söyleyip kullanabilirsiniz bence bu kadar çok kafaya takmayın insanları tabi yinede siz bilirsiniz bu konuyu sadece eşinizle konuşup karar vermeniz daha doğru insanları boşverin onlar herşeye bir kulp bahane bulurlar 😊🥰
Prenses-annesj Ruhsar35 Hayırlısı olur inşallah daha önünüzde ne kadar süreç var doğuma kadar düşünceniz değişir mi acaba 😊
Ruhsar35 Prenses-annesj var daha doğuma canım yaa ama artık karar verip değiştirmek istemiyorum işte o yüzden belirlensin istiyorum 4 buçuk aylığız🤭
kevserky Ruhsar35 Ayçıl ismi Türkiye de çok az kişide varmış. Bana bu yüzden cazip geldi lina alin gibi isimleri sevemiyorum. Hem Türk kökenli oluşu hoşuma gitti yanınada Bi öykü koyduk. 🤗🤗
AysUysal Yasooliii diyorum ya çevremde çok iyi diyen olmadı, kaynanamda beğenmedi annemde ama annem smdi alıştı Umay die die😃 açıkçası ben sadece duru koycaktim eşim Umay die tutturunca dedim ikimzin ortak kararı olsun Umay duru die kesinlestrdik beğenen olmadı ama alisirlar napim 😃
Yasooliii AysUysal valla aynı biz ben duru istedim eşim Umay bizim de anneler beğenmedi ama napalım çocuğu biz yaptık adını koymak en doğal hakkımız 😂
Melekg Güneş Sare olcak sanırım eşim Hazal Sare diyor ağbimiz güneş diye ağlıyor ikisininde gönlü olsun güneş sare benim hiç Bi isme içim sinmiyor