Gonca_ergn Ruhsar35 ben efnan koyacaktim ama erkek bebegim ikincisi Allah’ın izniyle kız olursa efnan koycaz🤗
Ruhsar35 Prenses-annesj dün gece yatarken burda yazılan isimleri okuyodum eşim elisa ya bi tamam dedi gibi oldu hadi inşallah🤭🙈
Zbyde34 Aysehsdmr aynen öyle canım eşim başta olmak üzere herkes müdahale ettikçe iyice kafam karıştı
Zeliha2 Seda_w bende masal koymayı çok istedim ama sureklı kuranda gecmıyor olmaz dıyorlar anlamıda yok dıyorlar bnde kararsız kaldım begendıgım ısım aslında
Seda_w Zeliha2 bence bu senin evladın canın ne istiyorsa onu yap iki isim koyarsıb Kuran’da geçen kısa bi isim koyarsın yanına
Ruhsar35 destan8vedat_ sarya çok farklı ve güzelmiş baya güzel isimler denk geliyo şuan not alayım en iyisi 🤭
Prenses-annesj Ruhsar35 Hayırlısı olur inşallah daha önünüzde ne kadar süreç var doğuma kadar düşünceniz değişir mi acaba 😊
Ruhsar35 kevserky eşim bu ismi beğendi bende çok sevdim ama biraz bende s ç harfini söylerken pelteklik oluyo o yüzden bilemedim🤦🏻♀️
kevserky Ruhsar35 Ayçıl ismi Türkiye de çok az kişide varmış. Bana bu yüzden cazip geldi lina alin gibi isimleri sevemiyorum. Hem Türk kökenli oluşu hoşuma gitti yanınada Bi öykü koyduk. 🤗🤗
Zeliha2 Seda_w bende öyle düşündüm bu seferde onu soylemezsenız oda gunah dıyorlar suan kafam karma karışık 😏
Rabia04_09 Ruhsar35 Bekarlığımdan beri Hüma ismine hevesim vardı anlamıda Cennet kuşu 🕊Eşim de Elif ismini seviyordu derken kızımızın adı Elif Hüma oldu 🥰 size de fikir olsun
Mahsa tuubbbaa ben de afrayı seviyorum çok kibar bir isim bakalım başka bir isim gönlümüzü alabilir mi🥴