Ygt2121 Busra30 Rabbim in izniyle kucağımıza almak nasip olursa kızımızın adını havin koyacağız☺️ çok çok seviyorum
Busra30 Ygt2121 bende havini çok beğeniyorum değişiklik olmazsa Dicle havin koymayı düşünüyoruz. Allah sağlıkla bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 😊
Dilaracngzz Ruhsar35 walla benimde bı kızım olucak Allah’ın izniyle ben kayınvalidemin ismini koyucaz yani mecbur kalıyorum eşime dedim ikinci isim istiyorum diye tamam dedi bende ikinci isim olarak Asel koyucam
Mezig-20 tuubbbaa sağlıkla gelsin inşallah ama yanlış anlamazsanız Doğa su mavi deniz toprak ateş bunlar çok basit isimler değil mi sizce de :) Yani bana çok saçma geliyor. Anlamı güzel güçlü okadar isim varken ve anne babanın en büyük görevlerinden biri isim koymak iken….
tuubbbaa Mezig-20 @Melo-fndkc ayy kızlar bisey demedim .linclemem sizi 😂 bu pltforma goruyorum linclyenleri de cok sacma geliyo bana . Hayati boyunca gormeyecegin birileri ile tartisiyorlar . Az once de dedigim gibi 3gunluk dunya kalp kormaya degmezz. Opuyorum sizi kizlar 😊😊😘
destan8vedat_ Ruhsar35 Ben kızıma Sarya Lina koyucam allah nasip ederse Sarya. Kadın süvari demek kraliçe demek kadın savaşçı gece gelen bulut anlamında
Ruhsar35 destan8vedat_ sarya çok farklı ve güzelmiş baya güzel isimler denk geliyo şuan not alayım en iyisi 🤭
1fatooss Duru koymayı düşünüyoruz ama benim beğendiğim isimler arasında İpek , İnci , Aysima , Ayça , Zümra , Zeynep var 💕
bitterciko Ruhsar35 şu yukarda yazılan isimleri okudukça benim de içime sinmedi hiç biri . Bizim isimlerimiz ne ara bu kadar değişti ya bi tane Zeynep Ayşe falan kalmamış
Mumofprincesss bitterciko cok haklisin cok InsALLAH kizimin adi Ayşe olacak. Nekadar tiksindim bu asel liya masal cart curtlardan, üstelik mesela asel sadece bal demek ,bilip bilmeden herkez ayni isimler pesinde
tuubbbaa Melo-fndkc o sizin görüşünüz . Saygi duyarım düşüncenize. Linclemek ne haddime herkes düşünce özgürlüğüne sahip😊 kalpkirmaya degmez bu dunyada
Beyzayz9 Ruhsar35 biz de kızımıza Masal Mila koymayı düşünüyoruz Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah ❤️