Haticesecgin06 Doğuma tahmini 40 gün var inşallah kızımız olacak. Ravza koymayı düşünüyoruz 😍 gerçekten çok zormuş isim seçmek 🙈
Dnzai Kızlarımın ismi iklimya ve Asel 3.de kız geliyor nasipse saglikla gelsin Arel inci istiyorum ikisinede uygun olarak Meva Neva Miraç Afra hosuma gidiyolar
Zeynep-89 yagmur50 aslinda bende bu isimi düşünüyorum tabii başka isimlerde var kararsızım, ama "aysima"ismi çok hoşuma gidiyor seslenmesi bile çok güzel.
yagmur50 Zeynep-89 yüsrada güzel esila bu aralar çok duyuyorum yaygınlaştı bayağı içinize hangisi siniyorsa onu koyun sağlıkla gelsin bebişiniz inşallah 🙏🏻
busra-emre-23 Prenses-annesj benimde kızımın adı Elisa ve şuan hamileyim ama cinsiyeti belli değil banada aynısını diyorlar ben Erva ismini koymayı düşünüyorum eğer kızım olursa erkek olursa bilmiyorum henüz 😁
anneoluyorum- busra-emre-23 bizde Erva koyacağız ama çoğu kişi beğenmiyor sanırım öyle hissediyorum eski bi isim olarak görülüyor
Melo-fndkc Esraturan994 çok doğru ve güzel düşünmüşsünüz bence. Ben ailemden böyle bir şey duysam üzülürdüm şahsen, hiçbir özelliğiniz öneminiz yok gibi abine/ablana uysun diye koyduk denmesi… 😕
Melo-fndkc tuubbbaa inancınız ne yönde inanın bilmiyorum haddime değil ama doğa ateş toprak çilek tarzı isimleri ben anlamsız buluyorum 😅 linç yemesem bari. Meva anlam itibariyle geeçekten çok güzel. Adımızla yaşıyoruz neticede.
tuubbbaa Melo-fndkc o sizin görüşünüz . Saygi duyarım düşüncenize. Linclemek ne haddime herkes düşünce özgürlüğüne sahip😊 kalpkirmaya degmez bu dunyada