efeninannesiii_ Kızlar 37.haftamdayım. Duştan çıktım ve ilk defa göğsümden süt geldi🥺 aşırı duygusallaştım belki saçma gelecek ama😢 sizde durum ne aynısını yaşayan var mı🙏🏻
bendiyebiriii efeninannesiii_ benden 32 de gelmeye başladı😅 sıkınca geliyor hala. Değişik bir his yani😅
Umrangunes Bende 37+5 im bugun gecenlerde bende meraktan goguslerimi sıktım gelecek mi acaba biseyler diye cok az çıktı sıvı ikisindende ahahahaha bende duygulandim bunlar bebegimin yemegi olacak diye 😻🥰🥰😻😻
efeninannesiii_ Umrangunes yaa çok güzel bi duygu değil mi 😔😍 hep diyordum acaba sütüm olur mu diye görünce çok sevindim. Aslında ellememek lazım ama insan merak ediyor 🤭
Umrangunes 1melekannesiii bu haftalar erken degil artik normal doğum vakti oluyormus gelirse de sıkıntı değil 😄 yinede dusunceniz icin teşekkür ederim 🍀🌼
Umrangunes efeninannesiii_ bende merak ediyordum merakimi giderdim 🤭 inşallah dogumdan sonra da hemen gelir sütümüz
1melekannesiii Umrangunes Ben yinede uyarmak istedim☺️ insanlar bilinçlensin bilmeyen öğrensin diye rica ederim🙂
efeninannesiii_ Umrangunes ayy inşallah ya. Korkuyorum sezeryan filan olursam hemen gelmiyor diyorlar. Şuanlık normal görünüyor ama belli olmaz tabii 😊
efeninannesiii_ Nurtekee işte 3 aylıkken gelmesi sorun oluyor. Sizde hiç dokunmayın. Bahsettikleri erken doğum olayı sizin için tehlikeli
efeninannesiii_ annebebek7 muhtemelen süt sizde ellemeyin derim. Erken doğumu tetiklediği söyleniyor Allah korusun
Umrangunes efeninannesiii_ valla ben aklima kötü birsey getirmiyorum positif olmaya calisiyorum hep benimde normal görünüyor ama ben kendimi sartlandirmadim bebegim nasil gelmek isterse kabulum saglikla gelsin tek süt tabiki de önemli gerekeni yapariz gelmesi icin ama gelmediginde mama verilmeside dunyanin sonu degil emzirme gec de olabilir ben hatta kaşık biberon koydum yanıma mama vermek gerekirse ya da herhangi birşey icin lazim olursa diye hic stres yapma stres daha zararli anne icin
efeninannesiii_ Umrangunes aynen oyle benim düşüncelerimin aynılarını yazmışsın öpüyorum seni. Dünyanın sonu değil hiç bişey en onemlisi sağlık. Biz iyi olacağız ki yavrularımızda iyi olsun
efeninannesiii_ bendiyebiriii ay sıkmak istemiyorum ama çok tuhaf bi duygu gerçekten mutlu da oldum 😍
bendiyebiriii efeninannesiii_ ben de sıkmıyorum da kesilsin de istemiyorum. Doğum stresiyle gider diye korkuyorum da