Sibola Kızlar sezeryan olalı 20 gün oldu idrar yolu enfeksiyonu yok ama idrar yaparken yanma var sondadan oluyormuş galiba sizinde öyle oldu mu
Acemianne0 Sibola idrar yaparken değil de duş alırken afedersiniz köpüklü su oraya değince çok yanıyo. Ben ped mi acaba pişik yaptı diye düşünmüştüm uzun süredir ped kullanıyorum da az az kanama olduğu için. Belki de sonda yaptı
pheobebuffay Sibola hayır gidemedim daha bi yanma oluyor bi olmuyor garip. Kanamam da bi bakıyorum çok geliyor bi bakıyorum azıcık çözemedim bu durumu
pheobebuffay Sibola sanırım benim kanamam bitti ve regl oldum dün ilk başta adet kanaması gibi ve adet sancısı oldu daha sonra yine azaldı ama hala adet sancısı var fakat çok hafif. Çünkü hamile kalmadan önceki adet sancılarım dayanılmazdı ilaçsız iğnesiz duramazdım
Sibola pheobebuffay benim ilk hafta geldi sonraki hafta kesildi ne akıntı ne kan hiç bişe yoktu sonra birden sarı akınti geldi kokladimm iğrenç kokuyo hastaneye gittim toz şeklinde günlük içilen bı ilac verdi onu içtim.3..gun bı anda geldi halı falsn battı ve hala.da.geliyo azaldı ama birde benim karnımı yamuk.mu.dikmisler napmislar anlamadım bi tarafı sis gibi duruyor 😓
pheobebuffay Sibola Geçmiş olsun sarı akıntı neden gelmiş peki? Aynı şekilde ilk bi hafta çok geldi sonra azaldı sonra birden aşırı yoğun geldi depend kullanıyordum şükürki bir yere geçmedi daha sonra yine azaldı normal pede geçtim sonra dün adet sancısı gibi sancım oldu ama adet sancısının daha hafifi ve kanama daha belirgin ve birazcık da pıhtılıydı şu an yine az az geliyor kahverengi oluyor birazcık da yanma var
pheobebuffay Sibola benim dikişimin de sağ tarafı şiş bütün dikişler orada toplanıyor diye sanırım. Benim de dikişim biraz yamuk sağ taraf sola göre daha sağda duruyor daha uzun
Beriiil Sibola sezeryanin olduğu bölümün üst kısmı şiş gibi duruyo demi benimde öyle eleyince çok sert bide ödem mi tutu acaba
pheobebuffay Sibola bence iner. Doktorum 7. Gün kontrolünde 1 ay sonra gel dedi orada sorucam sizin de kontrolünüz varsa bir sorun. Ayrıca orada bir sertlik ve hala uyuşukluk var dokunduğumda bir his yok
Beriiil pheobebuffay benimde karnımın üst kısmı yani dikişin hemen üstü şiş gibi eleyince sert ve acı yok bende bağladım korktum ne oluyorda böyle oldu diye sizde de varmış aynısı acaba ödem mi
hndstncvzlikek Benim oluyordu, sonra geçti kendiliğinden bol su için, idrar yolu enfeksiyonu olabilir demişti doktorum ilaç vermedi
Gulo0106 Beriiil 7 kat kestikleri için doku hissi kaybı oluyor ortalama 1.5 senede geçiyormuş araştırdığım kadarıyla
pheobebuffay Beriiil evet şiş ve hissiz ellediğimde hissiz ve biraz kızarık ödem olduğunu düşünmüyorum. Göbeğime donununcada göbeğim sızlıyor