semrakarahan Zeyneb35 esim cesaret edemiyor ben vuruyorm 😊 sizde deneseniz kendinize vurmayi herzaman esler olmuyor bi cesaretle vuruyorm bebegi dusenerekten 😊
semrakarahan Zeyneb35 bende oyleydim esimde oyle dedim artik yapack bise yok cesaretimi topladm vurmaya basladim ama bazen zor oluyor ya 😊kendi kendine vurmak diom esime bu sefer de sen vur o bnm vurudgm zaman ya odadan cikiiyor ya arkasini dönüyor 😀
Miss Zeyneb35 bende kullanıyorum canım benim de 2 düşüğüm oldu su an 26 haftAlık hamileyim o iğneler sayesinde bir günden bisey olmaz baslarda yapamadigimda benimde unuttuğum zaman oldu daha aksatmamaya çalış mümkünse canım.bizler için önemli
Zeyneb35 Miss Evet çok önemli dikkat etmeye çalışıyorum .. ayy ne güzel çok kalmadı benim yeni inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız :)
Umus Miss ben de bugün başladım iğneye yan etkilerinde beyin kanaması falan yazıyordu var mı öyle bişey
Miss Zeyneb35 seninde haftaların geçer kolayca canım ınşallah dediğim gibi ignelerin saatini aksatma allah hayırlısıyla kucağimiza almayı nasip etsin🙏