Zeyneb35 7+3 olduk hamdolsun .. iki düşük oldu şimdi çok dikkat etmem gerekiyor bu iğneyi her gün kullaniyorum dün vurmayı unuttum çok korkuyorum bi sorun olmaz değil mi :(
Muhammedamine Zeyneb35 alarm kurun bir günden birşey olmaz ama dikkat edin hergün aynı saatte iğnenizi vurun
Mrv06 Zeyneb35 2 kayıbım şuan 4 yaşnda bi kızım var ve dogumumada 11 gün kaldı kızımda da kullandm bu bebeğimde de saat çok önemli değil ama aynı saatte yaparsan çok daha iyi olur . Hatırlatıcı aç kendine
Tugcessnyksk Zeyneb35 bir gunden bi sorun olmaz diye düşünüyorum korkma stres yapma kendine ignenin yaninda hap olarak kullandigin kan sulandirici varmi ?
Zeyneb35 Muhammedamine sağlık ocagindaki doktor her gün aynı saatte vurman gerekmiyor dedi de bilmiyorum
Muhammedamine Zeyneb35 olurmu öyle şey sağlık ocağındaki doktorlara ben pek güvenmiyorum . Yani sen bilirsin ben söyledim yapmak yapmamak sana kalmış
semrakarahan Zeyneb35 bu ignenin etkisi 24 saat ve sen bi sabah vurur bi aksam vurursan olmas oyle kendine bi saat belirliceksin hep o saate vurul ha bi iki saat gecikmistir bise olmaz ama dikkat edin
songul123 Zeyneb35 banada doktorum aynı saatte vur ilacın etkisi 24 saat sürüyor dedi bence aksatmayalım canım en güzeli düzenli yapmak
Zeyneb35 Tugcessnyksk Yok sadece iğne var kan sulandirici olarak progestan içiyorum inofolik bide o kadar
Zeyneb35 semrakarahan eşim vuruyor başka vuracak kimse yok sağlık ocağı da uzak gidemiyorum eşimin iş saati de belli değil o yüzden sıkıntı oluyor arada
LinaDuru Ben öyle çok unuttum ertesi gün yaptım bişey olmadı korkma hiç 25 haftalığız çok şükür en az 5 kere unuttum
Zeyneb35 LinaDuru çok şükür rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin inşallah 💕
semrakarahan Zeyneb35 esim cesaret edemiyor ben vuruyorm 😊 sizde deneseniz kendinize vurmayi herzaman esler olmuyor bi cesaretle vuruyorm bebegi dusenerekten 😊