Hamis_anne6 mhmtsmy Üzülme kuzum bizimde 4 sene olmadı iki tüp bebek denedik embriyolarım kalitesiz çıkıyordu transferim bile olmamıştı kan verdim sonuç beklediğim ay hamile kaldığımı öğrendim mucizeler her zaman var emin ol rabbim istediğinde hiç bir şey engel değil.
Hulyakkus mhmtsmy hayırlısı ne zamansa olur 3 senelik evliyim bı düşük bı ölü doğum kimyasal gebelik vs psikolojik olarak kötü hissettim 1 sene sonunda doktora gittim folik asit başladım doktorum 2 aya kadar hamile kalırsın dedi kimyasal gebelikten 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim sabır dua ve stres yapmayın ben hamile olacağıma ihtimal bile vermemiştim tesadüf eseri öğrendim yani
Ozgee123 mhmtsmy biraz yediğimiz şeylerden kaynaklı olmyoe hemen birde ben en son şunu denemiştim öyle olunca tuttu belki fikir olur normalde enfeksiyon kaptığım için hemen ilişkiden sonra tuvalete girer duşumu alırdım ama son gebelik için uğraştığımız ilişkiden sonra o gün hemen tuvalete gitmedim oyalandım ve o gün duş almadım ertesi gün aldım spermler ölmesin diye gene ilişkiden sonra birde yarım saat bacakların yukarda beklemeni öneriyor doktorlar
B5- mhmtsmy Asla kafana takmayacaksın strese girmeyeceksin çünkü kafana takınca olmuyor relax ol bir şeyi kafana takma dua et teslimiyet çok önemli kalben ruhen Allaha bırak o isteyince her şey olur
Hiramom9723 mhmtsmy hiç merak etmeyin 1 yıla kadar yolu var benim 4 ay olmadı sonra folik asit ve eşimde bende bi vitamin kullandık 1 ay sonunda hamile kaldım
nursultan00 mhmtsmy sorma canım benimde aynı şekilde her şey normal hormanlar yumurtlama şu bu eşiminde aynı şekilde ama yok yok takma diyorlar takmıyorum da ama işte 😭😭
Gunesdeniz Canım RABBİM tez zamanda sana isteyen herkese nasip etsin benimde 2 yıl boyunca olmadı devletteki doktorum tüplerin açık. Dedi 2 aşılama yaptı tutmadı sonra özele gitmeye. Karar verdik doktor yaptığım eski tüp tahlil erime baktı biri kople kapalı dedi diğeri açık gözüküyor dedi laparoskopi amalyatı yapalım dedi tamm dedim meyerse 2side kapalıymış .açıldı diğeri açılmadı son. Kez aşı deniyelim dedi o. Ay. Hamile kaldım şuan 19 haftalık hamileyim. Demem o ki hiç bir zaman umudunu kesme ALLAHTAN ve doktorunu çok. İyi seç
nerminnn_ mhmtsmy benim ikizimin 9 sene olmadı kist yok yumurtlamada sorun yok eşinin sperm sayısı yeterliydi herşeyi denediler sebepsiz kısırlık dedi doktorlar en son bıraktı kabullendi hamile kaldı herşeyin bir vakti zamanı var
Sefanur_00 mhmtsmy canım çocuk odaklı ilişkiye girdiğiniz için olabilir aklınızdan çıkarın çocuğu zevk almaya bakın bol bol dua edip Meryem suresini dinleyin ya da okuyun rabbimin izniyle inşallah en kısa zmanda sağlıklı bebeğiniz olur 🤲🏻
Dolphin16 Bende Türkiye’de kontrollerimi yaptırdım bi sorun gözükmedi daha bi ay oldu korunmayı bıraktık korunma dediğim geri çekilme yöntemiydi 🤣 ama olmadı neşe geçen ay geri çekilme yöntemini bıraktık yumurtlama günlerini değerlendirdik ama olmadı herhalde adet olucam galiba 🤷♀️🤷♀️ Allahım ne zaman nasip Kısmetse ederse ozaman olsun 🤲 sıkıntı stres yapmıyorum 🤷♀️
Emyeminee mhmtsmy bize de her şey normal dediler tüm tahlilleri testleri yaptırdık kaç doktora gittik stres yapma hamile kalırsın dediler 3. Yılda artık tüp bebek ile hamile kaldım çok şükür çok vakit kaybetmeden bir tüp bebek merkezine muayene olun derim
Patito__ mhmtsmy cnm folik asit kullan ve ovulasyon testi kullanmani tavsiye ederm bn onla kaldim uygulamada verilen tarihler bnm icin cok yanlis cikti Troid olcumu yaptirmissinzdir sanrm o da yuksekken hamile kalmak cok zor
mhmtsmy ElifffDuru deprem bölgesindeyiz geçen ay depremden dolayı kafam hep depremdeydi ama olmadı ,hala deprem korkusu var korkuyla yaşıyoruz yagizegemom b12 ,folik,magnezyum,omega3 ,d kullanıyorum