rose_gold_26 boygirlmom Ben hazır süzme yoğurtla mayalamştm ama hiç güzel olmamıştı malesef tatsız ve çok sıvıydı. Ev mayası en güzeli.
Silaaa_2 boygirlmom ya yemek konusu açılmışken makarna yapıyodum dalgınlığıma denk geldi çok salçalı oldu makarna internetten baktım sıcak suyla tekrar süzgeçten geçirin ve tekrar pişirin yazıyordu gerçekten düzeliyor mu
EbrKzlky Silaaa_2 bana öyle maf olur gibi geldi ya 🙈 onun yerine az daha makarna haslayıp üstüne katsan😂 yada öyle salçalı olsun yaaa, yanında yoğurtla yenirr nolcaakk 🙈
Silaaa_2 EbrKzlky bilmiyorum ki valla denicem işte dalmışım telefona bakıyordum atmışım salçayı bol gene salcadan geçilmiyor neyse inşallah düzelir 🤭😊😂😂😂😂🤣
EbrKzlky Silaaa_2 yenir yenir bişeee olmaz salçalı makarna iyidirrr durdukçaa çekiliyorr zaten salçasıı😂
annesinin_kelebekleri Migrosta yoğurt mayası var çok güzel oluyor, market yoğurtla Bi kere mayalamistim su gibi olmuştu
0605_ boygirlmom activa sadeyle yapmıştım susuz hazırlar gibi olmuştu ama sanki tam doğal olmuyo gibi geldi bana düşününce
Deletedmom_110 boygirlmom canım sütün yaninda maya veriyorlar zaten ben haftada bir mayalarim zannetmiyorum hazır yoğurtla bence güzel olmaz
boygirlmom Deletedmom_110 o maya yetmiyo bana 3 kasik koyuyorum ben o yuzden almadim 😄 evdeki yogurt da cok eksimis o yuzden sordumm
FatmaAselinAnnesi_60 boygirlmom ev mayam olmadığın dan çoğunlukla hazır yoğurttan mayaladım taş gibi oldu taş gibi old tadı da güzel oluyor