HMH Merhaba arkadaşlar folik asit olarak ne önerdi doktorlarınız hepsi birbirinin aynısı mı en iyisi hangisi yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Ginger_ HMH içeriği genel olarak aynı elenatal 2 kullandım ben hamilelikten önce de elenatal 1 kullanıyordum
yenibirannis HMH Dr bana folidays verdi yanına ek takviye ilaç vermedi içinde bütün vitaminler var dedi🤗 hamilemisn canm
cf__ HMH diofol önerdi son gittiğimde ise imom önerdi ikiz gebelik ve 4. Ayı bitirdiğimiz için normalde 3 aydan sonra kullandırtmıyorum dedi
Comeasli Ginger_ 2.aya girmek üzereyim elenetal 2 kullansam sorun olurmu bende doktor başka ilaç önerdi ama ben elenetali çok duyuyorum siz kac aylıkken 2 yi kullandiniz
HMH yenibirannis hayır henüz değilim gebelik düşünmeden önce başla dedi bugünlerde başlamak istiyorum ama ona göre bi marka araştırmak istiyorum diofol verdi doktor ama yine araştırayım dedim
Sbs4 yenibirannis ya bana bir eczacı vitaminlerle karışık efamom vermişti. Hamile olduktan sonra doktorum onu kullanmamı istemedi. 10. Haftadan sonra kullanacağız şu an sadece diofol dedi. O gün diofol yok diye vermişti eczacı da. Siz kaçıncı haftada kullandınız vitaminli karışık olanı?
Sbs4 HMH açıkçası nasıl bir şey hissetmeliyim bilmiyorum ama ben hazirandan beri falan kullanıyorum. Herhangi bi yan etki olumsuz bi durum yaşamadım. Efamom midemi bulandırdı mesela ki kolay kolay bulanmaz benim.
yenibirannis Sbs4 ben Ocak ayinda başladım başladığım ay hamile kaldım bütün degerlerimi yükseltip düzenledi 🙏🤗 bizde 9+5