Elifeski22 Nasıl yapıyorsunuz detaylı ev temizliğini hamilelikte yardım edeniniz var mı? Benim eşim kaynanamı çağırmıştı o yardım etti Allah razı olsun ☺️ deterjan olan işleri uzanamadığım yerleri kaynanama verdim geri kalanı da ben yaptım 🥰
cf__ Elifeski22 şimdiye kadar eşim bana yaptırmıyordu 16+4 olduk artık baktım ki olmuyo bende onun düzgün yapamadığı yerleri yapmaya başladım🤦🏻♀️😂
prensesinannesi94 Elifeski22 ben hep kendim yapıyorum 33+5 günlük olduk doğumada az kaldığı için bugünden detaylı temizliğe başladım hergün 1 odayı dip köşe yapmayı düşünüyorum 😁
Ege1 Elifeski22 son 2 ayım kaldı karnım 2 hamileliğimden çok daha çabuk büyüdü toplamda 4 kilo aldım aslında ama bazen aşırı zorlansam da hala işlerimi kendim yapıyorum 😁 dün çocukların dolaplarını ayıkladım temizledim yazlıkları çıkarıp daha kullanılabilir şekilde düzenledim, eksik listesi çıkardım. Haftaiçi de bebenin kıyafetlerin hallettim. Yağmur yağmasa Birgün de camları halledicem inşallah sonra halıları yıkamaya vericem son ay. Genel eve bir düzen oluşturmaya çalışıyorum ki bebekle ilgilenirken dağılmasın 😁
rumeysakara12 ben hep kendim yapıyorum biraz yorgunluk oluyor ama kayınvalidem de annem de uzaklar bana bir de çocuğum var çok şükür kendim yapıyorum ☺️
Annecim58 Elifeski22 kendim yapıyorum bir oğlum var kendimi yormadan ne yapabilir sem doğuma yakın detaylı temizliği eşim le yapacağım kimseden yardım istemem
Momsy410 Elifeski22 esim yapiyor cogu yeri, ben de hafif hafi kendimi yormadan biseyler yapiyorum. Detayli temizlik yapmadik ama sanirim yapamayacagiz esimden oyle bi performans beklemiyorum 🙃 annemi bekliyorum yaparsa o yapar
Seymakenan Genelde kendim yapiyorum esim arada yardim ediyor. Ama artik dogum yaklasti 35. Haftadayim ay sonuna bir sirketle gorustum gelip dip bucak yapicak ben kendimde yapicak kuvveti bulamiyorum dip bucakta esim yapamaz mutfak dolapları falan halledemez o yuzden destek almayi tercih ettim.
Elifeski22 Seymakenan en iyisini yapmışsınız dip bucak temizlemek de kolay değil iki canlı olunca ben bazen iki üç iş yapsam yorgunluk çöküyor hemen
Umrnkara Hamilelikten önce de eşimle beraber yapıyorduk detaylı temizliği, cam ve kapıları hep eşim siler, beyaz esyaları çeker siler süpürür altlarını. 34.haftdadayım bu haftasonu yine beraber yapacağız inşallah
Allahkahretmesin1 Elifeski22 22 haftalığım 18. Haftama kadar hep eşim yaptı sağolsun işten gelip bulaşık yıkadığını bilirim biraz sıkıntılıydı gebeliğim sonra düzeltim toparlandım artık beraber yapıyoruz hafta içi ufak tefek ev toplama süpürme silme işini ben yapıyorum haftasonları da evin durumuna göre ya sadece sil süpür ya da detaylı temizlik yapıyoruz