Bebemveben anneoluyorm_ kuzum dün yaptım adetime 5 gün kala oluyor dün yaptığım için kan için erken değilmidir
Bebemveben Sevgi56 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim yeni düşünmeye başladık bebek aynı olur diye çok korkuyorum 3 gün kala öğrenmiştim o zamanda 32 diye bir değerle 3 günde düştü değer adet olmuştum şuan o kadar korkuyorum ki aynısı olcak diye
Bebemveben Pnr_KMRC1 teşekkür ederim kuzum ama kimyasal olduğu için 4 ay önce erken davranmkata istemiyorum bilemedim
Veraerdogan Bebemveben Folik asit kullaniyorsan korkma canım sağliklidir insallah bende kimyasaldan sonra folik asite basladim hemen hamile kaldim.sağlikli gebelik
Bebemveben Cnsu11 teşekkür ederim çok korkuyorum adet olcam gibi hissediyorum ama benim ağrısız olur bu çok başka bir his
mother2 Bebemveben yok geçmemiş ti tedavi gordum catlama ignesinin 12 .gunu boyleydi evet hamileydim ama kalbi durdu deprem bolgesindeyim korkudan oldu sanirim 9 +4 gunlukken
Bebemveben anneoluyorm_ şimdi birde kaset test yaptım çok ümitsiz yaptım onu gününüz geçince yapın çıksr diyorlar ya ondada çıktı paylşayımmı sizinlede 🥲
anneoluyorm_ Bebemveben Aynı benimki gibi bende kaset testle öğrenmiştim Beta değerini baktır dokturnda folik asit filan başlar sana
Bebemveben anneoluyorm_ folik asit kullanıyorm kimyasaldan sonra başladım 2 aydır kullanıyorum ay kan vereceğim birazdan inşallah vardır dualarınızı isterim 💞