Glcdmrdmr Sbl25 Bebeğiniz hayırlı olsun. Epidural iğnesi vurulurken çok ağrı oldu mu birde ıkınabildiniz mi hani diyorlar ya epidural ikinmayi zorlaştırıyor diye
Nesoo Sbl25 hangi hastanede Doğum yaptın canım. Hangi doktora. Bende erzurumda yaşıyorum o yüzden soruyorum
Sarperinannesi Sbl25 merhaba gözünüzaydın öncelikle, bende normal epudural düşünüyorum geçirdiğiniz süreci biraz daha detaylı anlatabilir misiniz lütfen 🙏🧿
Sbl25 Evet kızlar ıkınabildim birazda kendinizle alakalı. Tüm gücümle ıkınmaya çaliştim. Tabiki ebelerde bastırdı.Benim biraz erken geldi bebegim 36. Haftadaydım yaptım dogumu ama o sancılara dayanamazdım iğnenin ağrısını hiç hissetmedim ya doktorun eli cok hafifti yada ben sancılarımdan o an onu umursamadım.tabiki herkesin kendi isteğine bağlı ama iyiki yaptırdım o iğneyi.
Sbl25 Papatyali sancım hiç yoktu normal muayeneye gitmiştim sonra yatış yaptım birgün sonrada dogum yaptım sonradan geldi sancım.
Sbl25 zaten iğnede tamamen his kaybı yaşamadım birazcık hisesiyordum yine bacaklarımı . Doktorumda col yardımcı oldu onun önerisiyle vurundum halimi görünce sen bu hakde ıkınamazsın epidüral yapalım istersen dedi .