yesildunya yesildunya minigiminannesi03 Kısa bir süre önce düşük yapmıştım tekrar hamileyim. Çalışıyorum ve tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuYorum
Ayglemel yesildunya kaç haftalıktı bende 17 haftalık kaybettim tekrar hamileyim bende acayip korkuyorum ama çaktırmıyorum 😏
busrayavuzmucize yesildunya Canm bende ilk gebeliğimi düşük yaptım ama kalp atışı yoktu 7 haftalıkken.eğer kanama vs yoksa doktorun çalşma demiyorsa öyle aklına kötü şeyler getirme bence .
Sefanur_00 yesildunya öncelikle geçmiş olsun ah kuzum bende 4 gün önce kürtaj oldum seni çok iyi anlıyorum bende bir an önce tekrar hamile olmak istiyorum 😞
minigiminannesi03 Ayglemel 15haftalik kaybettim korkma canim allahi karşımızdakine uzun sağlıklı ömür nasip etsin
Sefanur_00 Ayglemel canım geçmiş olsun inşallah bebeğinizi sağsalim kucağınıza alırsınız bende 4 gün önce kürtaj oldum ne kadar süre sonra hamile kaldınız rica etsem paylaşır mısınız benimle
Rabiamesut01 maviruya bende aynı 12+3 ama çok şükür ki bulantım yok ancak bel ve kasık ağrım çok fazla
Yaramazanne maviruya ALLAH her hamileye sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ağrılarınız nerede acaba adet gecikmesini bekliyorum şüpheliyim bel sırt ve kasiklarim ağrıyor benimde yumurtlamadan 3 gün sonra başladı bi acaba dedirtti yarın aldığım testler elime ulaşacak o zaman yapacam benzermi acaba diye sormak istedim cevaplarsanız sevinirim
elisdenizsahin00- 6+3 deyiz de kalp atışlarını duymadım bi hafta sonra gelin dedi doktor🤔🤷♀️ sizlerde durum nedir
Eceselo1759 elisdenizsahin00- 5+4 te bende duymadım ilk gebeliğimdi kese vardı ama bebek yoktu boş gebelikten çok korkmuştum tam 7 haftalıkken gittim çok şükür kalp atışını dinledik hiç moralinizi bozmayın iyi düşünün iyi olsun
Minezra elisdenizsahin00- bende 6.4 üm gelen hafta duymadık 8 haftalık olunca gideceğim hayırlı haberler alalım inşallah
Sedefibrahim elisdenizsahin00- elisdenizsahin00- bende geçen hafta 6 haftalıktım duyulmadı 7.haftada duyulur dedi doktor bu gün duyuldu kişiden kişiye değişiyor
AsyaCngz55 elisdenizsahin00- 8. Haftaya kadar yolu var. Ben daha bugün 6+4 te öğrendim. Hem bebişimi gördüm hem kalp atışını dinledim. ☺️ yakın zamanda sizden de aynı haberleri bekliyorum
buusur Aralıkta kimyasal gebelik geçirmiştim çok şükür şimdi yeniden hamileyim öğreneli 12 gün oldu perşembe günü kadın doğuma gideceğim bakalım ne kadarlığız🥹🤲🏻
Busebusee buusur bende aralikta kimyasal gecirdim ama henuz kalmadim bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorum . Allah kucagimizi bos birakmasin . Hayirli olsun canim 🌸
Gizemyasinn sehacim son adet tarihinizden hesaplıyorsunuz gününü yoksa doktor mu söyledi benimde son adet günüm 3 şubat adete göre hesaplanıyorsa benimde 5+3 oluyor doğrumu acaba 🤔
Aysuturkay sehacim Benimde 5 haftalık yemekten sonra hep midem bulanıyor 🥹 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🧿
Saby06 minigiminannesi03 6+4 um bugün kalp atışını duydum çok şükür mide bulantısı ağrısı ile yola başladım 😊😊
Sefanur_00 busrayavuzmucize canım çok geçmiş olsun sağsalim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi bende 4 gün önce kürtaj oldum tam olarak dediğiniz gibi 7. Haftamda kalp atışı yoktu ne kadar süre sonra gebe kalabildiniz regli gördünüz mü rica etsem paylaşır mısınız benimle
Ozlm7 busrayavuzmucize canım merhaba düşük nasıl yapmıştınız benim de kanamam oluyor dünden beri 6 haftalığım kalp daha oluşmadı duymadık ve korkuyorum düşerse diye dünden beri kanamam durmadı az az geliyo doktora gittim iğne falan yaptı ilaç verdi sabah akşam kullanacağım bilmiyorum endişe ediyorum