Serap05 Kızlar acil yardım lütfen bugün iğnemi yaparken fark ettim normalden daha azdi bişey olmaz değil mi ama iki saat sonra Aspirin içtim dört binlik kullanıyorum oksapar
BE2701_- Serap05 yok canım birşey olmaz bendede öyle oluyo arada ben doktoruma söyledim bir sorun olmaz dedi için rahat olsun.
rose_gold_26 Serap05 Korkmayın birşey olmaz , hastanede kaldım ve bir gece iğne de coraspin de kullanmadım. Siz az da olsa vurunmussunuz hem o ilaçlar sanırım almanız gereken dozdan çok az fazla oluyormuş ki havasını falan alırken dışarı çıkan kısım için.
Nurbade Serap05 bu arada aspirini akşam için. İkisinin arasında saat farkı olsun. Birini sabah birini akşam şeklinde çünkü geceleri uyurken hareketsiz kakıyoruz kan dolaşım iyi olmalı 🌸
Minik1Civciv Serap05 bir şey olmaz ablacım iğneyi unutup varmadığım zamanlar olmuştu aspirin içiyorsun sonuçta bir şey olmaz
rose_gold_26 Serap05 Korkmayın birşey olmaz , burda okuyorum unutanlar da oluyor mesela hiç vurunamayanlar. İçinizi ferah tutun yarın doktorunuza da sorarsınız için daha da rahatlar 💐