hayalperest2310 ElifYA-05 yoğurt süt muz kaşar yumurta kuruyemiş bunlar fark yaratıyor bir haftada beşyüz gram aldık çok şükür haftasını yakaladık
Rumeysa_24 Slaedz hayır banada yapılmadı bi doktor yapılması gerektiğini söyledi diğeri gerek yok dedi yaptırmadık
Meloo35 ElifYA-05 kaşar peyniri ve muzu oldukça fazla tüketiyorum bebeğimin kilosu haftasından önde gidiyor şimdilik bakalım🙈
Sevdalinka1 ikikedi-birbebek Kaşar peyniri nasıl yemek gerekiyor bebeğe kilo yapmasi için çiğ mi tostla falan mı 🤭
Newlymom35 Gln0110 38+5iz doguma az kaldı normal bekliyorum. Ben 20kilo aldım😅 ama zayıf hamile kaldım o yuzden kilolarim hic zorlamadi beni
Hulya2626 ElifYA-05 bir de çok denedim öyle marketteki yumurta değil gerçek köy yumurtası. Köyden tanıdığınız varsa alabilirsiniz. Onlar çok kilo aldıyor. Ben köyden yumurta ve peynir aldım aşırı hızlı kilo aldı. Doktor bile şaşırmıştı. Marketteki yumurta peynir içerik olarak zayıf ne kadar yersen pek fayda etmiyor
rumeysakara12 kaçıncı aydan sonra bebek kilo alır çok yemeye dikkat ediyorum şuan 4 buçuk aylık alır mı acaba