Esraliiii Ya kızlar az önce Dr çıktım 36+3 bebeğimin kilosu 3 kilo ama bacak boyu baya kısa 32 haftada görünüyor Dr engelli çocuğun var mı dedi yok dedim ama çok kirktm ya bende kisayim 160 eşimin ailesi de en uzun 175 birde özele mı gitsem sizce
1anne2bebek__ Esraliiii kuzum bence bi özele de git imkanın varsa çünkü ölçümler yanlış da olabiliyor bazen. Makineden kaynaklı. Strese girme hiç git bi muayene ol İçin rahatlasın
Deletedmom_106 Esraliiii şmdiye kadar bi sıkıntı yoksa nasıl böyle bşsey diyo ki . Bişey yoktur canını sıkma benim kızım 44 cm doğdu belki miniktir senin oğluş . Başka hastaneye git
Mucizem33 Esraliiii bize de kızıma hamileyken bacak boyu kisa demişti engelli demedi ama 10 sene oldu o tarz birsey soyledi . Bende eşimle bende fazla uzun degilim sorun degil demistim. 37haftalik 52 cm doğdu ve suan 10 yasinda masallah boyu da gayet iyi çoğuna gore uzun bile
Burnumageliyoduslkmsn Esraliiii gerizekalı herif istediği kadar okusun okuduğu bölümün hastalarına nasıl davranacağını bilemeyen bir öküz, hiç takma Allah’ın izniyle biseyi yoktur yavrunun başka bır hastaneye git araştırmaya falan
Esraliiii Mucizem33 benimde ilk ve ikinci 53 cm doğdu diğer hepsi 50 cm yani kızım minikti ama 50 cm idi
hayalperest2310 Esraliiii bu zamana kadar beklemiş yeni mi denilir pat diye belki size cekmiş minyondur benim bebiş de minyon içini ferah tut inşallah birşey olmaz
yenibirannis Esraliiii korkma kuzum özele git bence devlet hastanelerinn makinaları yalnis ölçüm yapabiliyo bu haftaya kadar goremeyip bu hafta nasi görmüş acaba devletteki Dr çok ilginç ya öyle direk soylenirmi korkma içini ferah tut cnm sen 🙏benmde ablamın öyle dediler dogdugnda gayet iyidi
Esraliiii yenibirannis evet 35 haftalıkken gittim gayet iyi dedi gelişimi şimdi korkuttu beni kulağından ameliyat olmuş Dr 2 dk bakmadan kaldırdı beni
Esraliiii Burnumageliyoduslkmsn sorma zaten burda sağlık sistemi berabt özel baksr mi ya bu haftadan sonra bir de bu var kabul etmiyor bir cogu
Mucizem33 Esraliiii Sen baska bir doktora görün icin rahat eder. Ama ultrasonda yazmıyo mu boyu falan
Naazli Esraliiii benim kızım 49 cm doğdu. Ona rağmen doktorum hamileyken ölçümlerde uzun olucak demişti. Şimdi 9 aylık gerçekten ayına göre boyu uzun. İmkan varsa özele git canım kesinlikle
Siem24 Esraliiii ben 175 eşim 185 kızım 48 cm doğdu ama şuan yaşıtlarından daha uzun yani bir sorun olduğunu düşünmüyorum canım ama için rahat edecekse başka doktora görün