Meloo35 Gln0110 zayıfmışsınız ama bence çokta takmayın ya 🤣 ben 65 ile hamile kaldım 69 ,70 arasında gidip geliyorum hayırlısı bakalım kaçla doğrururum bilmiyorum hedefim 3,5 daha almak ama daha fazlasından korkuyorum 🥹
Gln0110 Meloo35 alırız bence benim hedef 58-59 ile girmekti, meğer doktorumun benden beklentisi de oymuş ama aldım malesef 😅 63 falanla girsem yine şükredicem bana kalsın istemiyorum sonrasında
Gltn-123 36+0 da gitmiştim 3050 gramdı persembe bır daha gıdıcem bakalım düzenli olarak haftada 250 270 gram falan alıyor
Opecert Niidos evet evet onu biliyorum ama 37 cm cıkıyor 28 de aynı sekilde cıkıyordu hic uzamamış 1 haftada😂
Zozanayd etkafa aynen öyle sağlık olsunlarda ama tombik de olsunlar benim kaynanam ve eltilerim sen kilo alıyorum bebegin zayıf olucak habire sinirlerimi bozuyorlar
Ymka Happycatt 33+0 olduk bugün de doktora gittik 2.200 dedi sezeryan günü verdi 17 Nisan da olucam inşaallah o zamana kadar 3 kilo olur dedi 🦋
Secil2818 melisaugtr merhabalar, bende 25+4 de gittim. Boyu 35 cm, kilosu 955 gr dedi 1 hafta önden gidiyor zaten. Doktor suyun biraz fazla gibi dedi, sınır 8miş benim 6.6 falanmış. Sizin doktor kilo ve boy için bişey demişmiydi
melisaugtr Secil2818 Merhabaa, bana her şey gayet normal dedi bizimki de normalde önden gidiyormuş ama göbek bölgesinde çok kilo olmadığı için sorun değil dedi. Suyum için normal demişti ama arkadaşıma su fazlalığından ötürü şeker yüklemesi yapılmıştı normal çıktı sonucu da 🙏🏻