[silindi] aliandalina yumurta kaşar süt muz ıspanak yoğurt bunlar harici özellikle dikkat ettiğim bi besin olmadı birazda genetik sanırım eşimde iri doğmuş 190 boyunda şeker testi yaptırdık şekerimiz çıkmadı
Meloo35 Gln0110 aslında sizin haftanıza göre normal kilonuz yani bence çokta kafanıza takmayın eğer yiyorsanız sorun yoktur bebeğiniz besleniyordur 🙈🥹 benim haftamdan önce sizinki aslında olması gereken ♥️ yani ben kahvaltıda hergün yemeye çalışıyorum 2,3 dilim ve öğlen ara öğün olarakta muz tüketiyorum
Mihra_1212 Merba kızlar 30 haftalık oldum bugün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 1420 boyu 53.8 doktorum bebeğin boyu kısa dedi moralim çok bozuk acaba gerçekten boyu kısa mı kısaysa ne yapmam lazım bi önerisi olan var mı lütfen yardımcı olun bana~~~~
Cansuu00 Gln0110 her gün sabahları haşlanmış yumurta, 3-4 adet ceviz, bir bardak doğal süt, kaşar ve bir kaşık pekmez, gün içerisinde muz ve diğer meyveler onun dışında hangi yemek olursa 😂😂
Minis122 Damla0207 sekerden kaynakli veya sekerle ilgili birsey demedi. Nornal bir hafta onde gitmesi dedi sadece
1Gozde1Yusuf- seyma_nur34 özellkle yedigim bisey yok canim ama cevizle kasar cok tuketiyorum normal de de severdim sanirim onlar da kilo yapiyomus
Opecert Niidos evet evet onu biliyorum ama 37 cm cıkıyor 28 de aynı sekilde cıkıyordu hic uzamamış 1 haftada😂
Gln0110 Meloo35 evet hemen hemen aynı besleniyoruz, demek ki yapısal. Genetik de olabilir. Ben daha fazla yersem doktorumla ters düşücem 😅 önümüzdeki 1 ay kilo almadan gel dedi
Meloo35 Gln0110 bende kiloma dikkat ediyorum potansiyelim var çabuk kilo alabilecek bir yapıya sahibimmm 22+4 üm 5 kilo aldım siz kaç kilo aldınız 🥹🙈
Minikbiriii Haftamizda 1150 gramdık 🌼 İri bir bebisko kendileri😇 Şuan 28 haftaligiz bir sonrakinde kaç kilo oluruz tahmin edemiyorum 😜
Gln0110 Meloo35 23+2 yiz. 50 ile hamile kaldım şu an 57 yim. Çevremdekiler hiç kilo almadığımı sanıyor ama doktorum alma artık dedi😅 7-8-9.aylar zaten alınıyor diye heralde
Meloo35 Gln0110 zayıfmışsınız ama bence çokta takmayın ya 🤣 ben 65 ile hamile kaldım 69 ,70 arasında gidip geliyorum hayırlısı bakalım kaçla doğrururum bilmiyorum hedefim 3,5 daha almak ama daha fazlasından korkuyorum 🥹