Bütçen varsa avent en iyisi , yalnız bugun kidste bir anne gögüsleri büyük olduğu için sağlamadığını yazmış , seninde büyükse bi araştır ona göre lansinoh alırsın

Tugcceet ben de aynı durumda lansinoh tekli almıştım çok memnunum. Ayrıca silikon göğüs pompası da aldım bi göğsümden sağarken diğerine onu takıyorum akan sütleri topluyor çok faydası var onu takmadığım zamanda süt yarı yarıya azalıyor

Tugcceet ben tavsiye üzerine lansinoh aldım sağlam ve güzel görünüyor çift başlıklı olanına gerek duymadığım için tek başlıklı aldım

Mavisim099 ben bebeğimde baby plus kullandım çok geç sağım yapıyor iş görüyor belki ama yaklaşık 1saatte iki göğüs sagiyor 3bebegime hamileyim mamajo aldım 15dk sağım yapiyor

Ben lansinoh aldım goguslerim büyük daha kullanmadim ama en iyisi artik o diyorlar nereye danissam.

Valla ben aldığımda 350 gibi bi fiyatı. Vardı bazı annelermiz temiz kullanıyor o yüzden dolap yada gardırops a bakabilirsiniz 🌸 bence güzel bi şekilde sterilize edildikten sonra kullanılabilir 😇