reinamm Berfingnc svvd grubu var üye ol. Ssvd nim tek grubu. Orda 3 sezeryan sonrası normal doğuran bile var. Birsürü doğum hikayesi var. Cesaretleniyor insan.
Yaso reinamm benim de ilk sezeryanım zordu iki kişi elimden tutup kalkıyordum doktorum normal doğumu destekleyen bir doktor ama ben çok korkuyorum 😔
reinamm Yaso kuzum facebook kullanıyosan ssvd grubuna katıl. O kadar çok doğum hikayesi var ki korku falan kalmaz. Ben o sezeryan psikolojisini bir daha yaşamak istemiyorum
Sule2209 İlk gebeligimde 42. Haftaya kadar bekledik ama hiç bir belirti yoktu doğuma dair suni sancı verildi ancak sonuç sezeryanla oldu. 1.5 yıl sonra ikinci gebelikte ssvd destekleyen bir doktorla takip ettim hamileligimi 43+5 e kadar bekledik 😀 ama yine sezeryan maalesef.. Ameliyathane de ikinci sezeryan olanlar gibi zamanında alsak kırkı çıkmıştı bu bebeğin dediler hatta 😊 şimdi iki sene aradan sonra üçüncü gebelik ve doktorum 39 u geçiririz ancak fazla riske atmayalim diyor sancı açılma olursa normal olabileceğini soyledi.