Mavisim099 Merhaba kizlar yarın 17.haftaya giriş yapıyoruz inşallah 2 3 gündür kasiklarimda pit pit bise atıyor acaba bebek hareketimi tam emin olamıyorum 🥰
Sengul-9798 Mavisim099 bende 19 haftalık olucam geçen hafta doktor da ultrason da gördü bende söyledim bebek hareketi erkek maşallah çok hareketli demişti 😂
arirangg Mavisim099 Benim de aynıları 18. Haftada başlamıştı. Çok yüksek ihtimalle bebek. 21. Haftadayım aynı hareketler her hafta biraz daha güçleniyor
Mavisim099 Sengul-9798 maşallah benimkide çok hareketli doktor dedi cinsiyetini sali öğrencez inşallah 😊
Fahin Mavisim099 Sengul-9798 ben de 19 haftadayim sabah elimi karnima koyunca cok az bisiler hissettim sanki ama emin olamiyorum . Hissettiklerinizi elinizi karninza koyunca mi hissediyorsun sadece. Yoksa eliniiz koymasaniz bile hissediyor musunuz
Mavisim099 arirangg arirangg bende 19 20 21 .haftalarda bekliyordum böyle biraz erken olunca pek inanamadim 🥰
walkimdet Mavisim099 benim ilk gebeliğimde 20.haftadan sonra hissetmeye başlamıştım ama herkeste aynı olmayabilir yani bebek de olabilir hafif pıt pıt şeklinde hissettiyseniz 🤗
Mavisim099 arirangg sali günü ögrenicem inşallah. Sanki erkekler daha mi hareketli acaba 🥰 o yüzden sordum sağlıkla alın inşallah kucağınıza
Mavisim099 Fahin hayır koymadan pit pit atıyor damar gibi bianda ama günde 1 2 3 defa hissediyorum devamli değil